ZGODNA VODITELJICA

U bikiniju pokazala fit figuru: Ivana Mišerić oduševila vojsku obožavatelja fotografijama s broda

06.07.2022 u 15:48

Bionic
Reading

Radijska voditeljica prije nekoliko je dana obradovala sve svoje fanove kadrovima u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, a sada je na njihovu radost pokazala još nekoliko fotki s modnog snimanja

Ivana Mišerić na društvenim je mrežama uspjela oduševiti brojne svoje pratitelje posljednjim objavama. Riječ je o modnom snimanju za domaći brend nakita, čije je zaštitno lice već neko vrijeme. Ljetno snimanje odrađeno je na moru, a samim time Ivana je uskočila u kupaći kostim.

Ovoga puta red je došao na bijeli dvodijelni kostim koji je istaknuo njezinu fit liniju i preplanuli ten. Vitke noge, ravan trbuh, istrenirane ruke i blistavo lice te široki osmijeh prvo su što upada u oči s ovih kadrova.

'Širok osmijeh (zlatan zub nije ali je sve ostalo goldish), težak ručnik, brzi brod, male grudi, veliko srce…..u njima kuca', poručila je Mišerić ispod fotografija koje su dobile brojne pohvale. Inače, iza zlatnog nakita koji nosi stoji brend Karat Jewelry, odnosno dizajnerica Rene Krasnić Velicki.

Kolekcija pod nazivom Modern Femme Fatale Allure upečatljiv je stilski spoj 'Old Hollywood' glamura i moderne gradske cure te donosi fascinantnu kolekciju nakita optočenu cirkonima. 'Inspiracija za kolekciju mi je bila ženska sreća. Naš neodoljiv sjaj iznutra. Pokušala sam ga pretvoriti u nakit. Svi smo puno ulagali u sebe zadnje dvije godine, osjetila sam da je vrijeme za sjajne moćne komade koje ćemo si priuštiti i u uložiti 'na sebe'', rekla nam je dizajnerica.

  • +7
Ivana Mišerić x Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic