SVE PROVOKATIVNIJA IZDANJA

Ivana Knoll na spektakl s Brazilom stigla u lateksu i minijaturnom grudnjaku koji prijeti da otkrije previše

09.12.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Hrvatska navijačica od početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru ne prestaje plijeniti pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a osim domaćih medija o njoj pišu i brojni strani. Za utakmicu naših Vatrenih s Brazilom Ivana Knoll pripremila je još jedan provokativan stajling

Ivana Knoll i ovog puta je stigla satima ranije na stadion u Dohi kako bi ondje mogla snimiti više vrućih selfija s tribina. Prije toga snimila je i 'pozdravni' video kojeg je podijelila s fanovima na Instagramu.

Za današnju utakmicu uskočila je u lateks crvene tajice s motivom crveno bijelih kockica, a bujni dekolte istaknula je u minjaturnom crvenom lateks grudnjaku. Sve je uskladila s kockastim rukavima od šake do lakta. Ovog puta je na grudi stavila i naljepnicu u obliku srca s grbom naše zastave, a dok je izvodila poze na tribinama grudnjak joj se izmaknuo pa je pokazala previše.

U razgovoru za Jutarnji list otkrila je da će se možda nakon Svjetskog nogometnog prvenstva zadržati u Europi dulje od predviđenog ili će možda u Ameriku budući je dobila sam radnu vizu za Sjedinjene Države prije mjesec dana. Pohvalila se da ponude pršte i da će razmisliti o tome što će prihvatiti.

Ivana Knoll Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec