NIJE OSVOJILA TITULU

Svi pričaju o toj promjeni: Ivana Knoll se 2016. natjecala za Miss Hrvatske i Zagreba, pogledajte kako je tad izgledala

09.12.2022 u 09:57

Bionic
Reading

Model i influencerica postala je prava atrakcija u Dohi. Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo donijelo joj je popularnost kakvu ni sama nije mogla očekivati. Ondje svakodnevo snima intervjue, odrađuje snimanja, gostovanja, mnogi je zaustavljaju kako bi se fotografirali s njom. A sve je krenulo kad se prijavila na izbor za Miss

Ivana Knoll se 2016. natjecala za Miss Zagreba i Hrvatske. Bila je druga pratilja Miss Zagreba, a ušla je u finale natjecanja Miss Hrvatske kao Miss dijaspore, ali na tom izboru nije osvojila nikakvu titulu. Te godine najljepšom Hrvaticom proglašena je Angelica Zacchigna.

Knoll je prije nekoliko dana izjavila da nikad nije očekivala da će je Piers Morgan zvati da mu bude gošća. Kad je riječ o neugodnim iskustvima u Katru, rekla je da nije imala nijedno. Kazala je da su pojedini strani mediji preko nje 'pokušali ocrniti Katar zbog svojih razloga', ali da je ondje 'atmosfera fenomenalna'.

Izvor: Društvene mreže

Jedini problem je imala s Hayya karticom. Progovorila je i o planovima nakon Svjetskog prvenstva.

  • +18
Ivana Knoll na utakmici s Japanom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

'Dobila sam radnu vizu za Sjedinjene Države prije mjesec dana. Uoči Katra bila sam u Miamiju da obavim sve što je trebalo oko papira, stana i ostalo, ali s obzirom na to da se sad ovo dogodilo, više nisam sigurna gdje će me posao odvesti. Možda ću se zadržati u Europi duže od predviđenog ili ću možda u Ameriku, još uvijek ne znam. Pršte ponude pa ćemo vidjeti što ću prihvatiti', pohvalila se za Jutarnji list.

Ivana Knoll pozira u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/Cropix
  • +14
Ivana Knoll Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia