vatrena navijačica

Ivana Knoll puca loptu i predviđa tko će pobijediti, Hrvatska ili Argentina: Ako je suditi prema ovome, bit će opako

12.12.2022 u 21:13

Bionic
Reading

Najpoznatija i najvatrenija hrvatska navijačica Ivana Knoll nastavlja održavati uzavrelu atmosferu u Katru. A dok brojimo sate do odlučujućeg susreta hrvatske reprezentacije s Argentinom Ivana je odlučila pokušati predvidjet tko će pobijedit, a njezina objava, očekivano, privukla je veliki broj obožavatelja na Instagramu

Odjevena u uske, lakirane crvene hlače i top, uz dodatak prepoznatljivih kockica, Ivana Knoll odlučila je pokazati svoje nogometne vještine te predvidjeti hoće li na sutrašnjoj utakmici pobijediti Hrvatska ili Argentina.

Na objavljenoj snimci Ivana je pokušala nogometnom loptom pogoditi činele koje su držali dečki odjeveni u dresove Messija i Modrića. Ivana nije uspjela pogoditi činelu, ali je zato u međunožje pogodila nogometnog fana koji je bio odjeven u Modrićev dres. Nesretni navijač nije mogao sakriti da ga je udarac zabolio, te se bolno nagnuo prema naprijed, a Ivana se nije dala smeti, pa je zaključila kako na sutrašnjoj utakmici Hrvatska svakako pobjeđuje.

Ivanin novi video u svega dva sata lajkalo je gotovo 70 tisuća ljudi, a naša najpoznatija navijačica itekako je prepoznata u Katru. Od strane nekih poznatih britanskih tabloida, poput Suna, proglašena najljepšom navijačicom ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, a gdje god se pojavi izaziva euforiju.

Ivana sa tribina našu repreznataciju bodri i redom izazovnim modnim kombinacijama, zbog kojih je bila i nekoliko puta prozivana, ali i opomenuta na stadionu. Usprkos svemu, Ivana ne posustaje te od utkamice do utakmice servira upečatljiva izdanja, a što će pripremiti sutra na odlučujućem susretu Hrvatske i Argentine, tek možemo nagađati.

  • +22
Ivana Knoll na utakmici protiv Brazila Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia