na OMILJENOJ DESTINACIJI

Ivana Banfić mami poglede u badiću

29.12.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Pjevačica i njezin suprug se svake godine nagrade jednomjesečnim putovanjem. Ivana Banfić nedavno je najavila kako će to ovog puta biti Indija, zemlja koju je posjetila prije deset godina, a sada se pohvalila s prvim tamošnjim fotografijama

Za Ivanu Banfić odlazak u Indiju ima posebno značenje. Ondje ju je suprug Kruno Ladišić – zaprosio. I to, ni manje ni više, nego ispred Taj Mahala, jedne od najljepših građevina na svijetu koju mnogi nazivaju 'spomenikom vječne ljubavi'. Opisala je kako je izgledao njezin povratak u zemlju koja ju je očarala.

'Nakon što smo ostali na aerodromu u Dubaiu dvije noći. Jer smo zakasnili na let za Mumbai pa su nam dali hotel na aerodromu. Tako da smo Badnjak i Božić dočekali na aerodromu. Goa je pravo iznenađenje. Prekrasno je i puno se promijenilo od 2008. kada sam bila prvi put na Goi. Postala je top turistička destinacija. Restoran do restorana. Hrana je izvrsna. Što je najvažnije full je uredno i čisto. Što nije bio slučaj prije 10 godina. Možete naručiti čak i biftek što nije prije bio slučaj. S obzirom da je krava sveta životinja. U Goi su većinom krščani. Da ukratko podjelim s vama prvi dojam. Biti će još pisanja i fotki. Stvarno se ima što za vidjeti i uživati', poručila je pored fotografije na kojoj ponosno pokazuje svoje tijelo u dvodjelnom bikiniju.

Pjevačica je pokazala i kako izgledaju njezina jutra tamo i novu frizuru za uživanje na plaži koju joj je napravila Indijka Sunida.

Ivana Banfić palila je i žarila devedestih godina kada je bila jedna od najpopularnijih i najuspješnijih dance glazbenica, a danas je posvećena radionicama na kojima ljudima pomaže pobijediti tremu i strah, uz to se bavi se poljoprivredom i gradi kuću od slame na zemlji kraj Siska.

Ona i četiri godine mlađi suprug Kruno Ladišić roditelji su sina Jana. 49-godišnja Ivana svoje je prvo dijete donijela na svijet u lipnju 2009. godine, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

  • +3
Ivana Banfić Izvor: Promo fotografije / Autor: promo