u inmagazinu

Ivan Pažanin o hrani i ženama: 'Hrana je stvarno afrodizijak'

09.11.2023 u 21:26

Bionic
Reading

Jedan od naših najpoznatijih chefova otkrio je da je par puta plakao od muke u kuhinji, no njegovi specijaliteti i splitski šarm osvojili su brojne Hrvatice

Splitski chef Ivan Pažanin već dugo nosi titulu miljenika žena, a na njegov splitski šarm rijetko koja Hrvatica može ostati imuna. O njegovom ljubavnom životu ne zna se puno, no za InMagazin Pažanin je otkrio kako povezuje žene i kuhanje, ali i kako izgleda njegov idealan spoj hrane i romantike.

Prema mišljenju popularnog Splićanina, žene vole chefove jer kombiniraju i muževnost i nježnost. Ipak, nešto leži i u tome da ljubav ide kroz želudac.

'Hrana je stvarno afrodizijak početak i završetak svake večere i bez dobre hrane nema ni dobre noći', tvrdi naš proslavljeni chef.

Međutim, svim damama koje su zainteresirane da ga očaraju ukusnim jelom, Pažanin je odmah srušio sve snove: 'Gledajte, teže ćete vi mene osvojit s obrokom, ali ćete me osvojiti s energijom, karizmom, sa stavom, nekom posebnom emocijom. To je ono što mene posebno privlači'.

'More, lipi stol, lipe kamenice, carpaccio, možda neki tuna tartar, a sad zamisli neki lijepi rižot sa škampima, čak je to sasvim dovoljno. Završio bih s nekim domaćim sladoledom, rožatom. I di će nam bit kraj, kraja nam nema nigdje', opisao je idealan spoj romantike i hrane.

jesenski party

Potegnuli do Dalmacije: Topla dobrodošlica i ugodno druženje poznatih u Zadru

Pogledaj galeriju