OGLASILA SE

Iva Todorić progovorila na temu razvoda s Hrvojem Balentom: 'Ne želim od razvoda raditi show'

29.05.2019 u 20:54

Bionic
Reading

Već dvije godine nagađalo se o razvodu Todorićeve kćeri i poduzetnika Hrvoja Balenta, no oboje o tome nikad nisu pričali u javnosti. No ovih dana je procurila vijest kako se ipak rastaju nakon 18 godina braka, što je potvrdio zagrebački Općinski građanski sud

'Već dugo ne živimo skupa. Razvod je samo formalnost. Ne želim od razvoda raditi show. Imamo troje djece zajedno koja su nam najbitnija. Ne ispaštamo mi odrasli ljudi nego djeca' izjavila je kćer Ivice Todorića za 24sata. Potvrdila je također da ostala živjeti u Kulmerovim dvorima, koje odnedavno i iznajmljuje kao i obiteljsku kuću u Gorskom kotaru.

Bračni problemi Ive Todorić I Hrvoja Balenta počeli su prije dvije godine, kad je Agrokor bio u najvećoj krizi. S posrtanjem poslovnog 'giganta', očito su se raspadali i njihovi privatni životi. U listopadu 2017. Hrvoje je s Ivinim ocem Ivicom završio u pritvoru, a nekoliko mjeseci nakon njihovog izlaska, Iva je na društvenim mrežama vratila djevojačko prezime Todorić. Tada su i krenula šuškanja o raspadu njihovog braka.

  • +3
Iva Todorić i Hrvoje Balent Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX