SVATKO NA SVOJU STRANU

Službena potvrda: Hrvoje Balent na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnio zahtjev za rastavu od Ive Todorić

28.05.2019 u 22:03

Bionic
Reading

Kći bivšeg tajkuna Ivice Todorića, Iva je na društvenim mrežama svoje prezime već prije gotovo dvije godine vratila u Todorić. Tada su već počela šuškanja kako je njezinom braku s Hrvojem Balentom došao kraj, a sada je potvrđeno da je on podnio zahtjev za rastavu

Kako donosi 24sata, sa zagrebačkog Općinskog građanskog suda im je potvrđeno da je Hrvoje Balent 12. travnja ove godine na zagrebačkom podnio zahtjev za rastavu od Ive Todorić. Prvo ročište zakazano je u srpnju.

Vjenčali su se 2001. godine u tadašnjem hotelu Intercontinental. Na raskošnoj svadbi od 300 uzvanika pjevao je i Jasmin Stavros. Iva je u tvrtki koja je pripadala njezinu ocu Ivici Todoriću bila zadužena za marketing, a Balent je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora. U braku su dobili troje djece: Taru, Ivana i Antu.

Da je na pomolu upravo ovakav rasplet njihovog braka, naznaku je sredinom prošle godine dala Iva Todorić promjenom prezimena na profilima društvenih mreža. Velika utjeha u razvodu joj je duhovna učiteljica i prijateljica, life coacherica Ana Bučević, s kojom ide na krstarenja. Lani se od nekadašnje miss Hrvatske Martine razveo i njen brat Ante Todorić.

  • +3
Iva Todorić i Hrvoje Balent Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX