ODLIČNO RASPOLOŽENA

Iva Šulentić prvi put u javnosti tri mjeseca nakon poroda

21.09.2023 u 12:52

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica prije nekoliko je mjeseci najavila je medijsku pauzu kako bi mogla uživati u majčinstvu, no stanka nije dugo trajala. U eter državne televizije vratila se u čak dva projekta, a pojavila se i na prvom javnom događaju

'Novopečena' mama Iva Šulentić stigla je na predstavljanje kozmetičkog brenda koje se održavalo u Francuskom paviljonu, a poglede je privlačila odjevena u tunika-haljinu midi duljine kremaste boje koju je uparila sa crvenim salonkama i torbicom u istoj boji.

Dobro raspoložena voditeljica koja je sredinom lipnja postala mama djevojčice, rado je pozirala pred kamerama fotoreportera, a video sa svog prvog javnog pojavljivanja, pokazala je i na Instagramu.

Podsjetimo, voditeljica je u vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba koji ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga. Par je u sretnoj vezi posljednjih godinu dana.

Inače, u ovoj jesenskoj shemi Iva (u kombinaciji s Barbarom Kolar) vodi emisiju 'Kod nas doma', a od početka studenog u paru s Ivanom Vukušićem radit će 'The Voice'.

  • +2
Iva Šulentić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL