HRT-OVA VODITELJICA

Iva Šulentić prekinula šutnju: 'Mislim da poraz može biti jedina riječ kojom bi se opisao razvod'

19.02.2020 u 13:25

Bionic
Reading

Voditeljica i diplomirana ekonomistica koju gledatelji trenutno mogu pratiti u emisiji 'Kod nas doma' te u showu 'The Voice Hrvatska' sredinom 2019. godine odlučila se rastati od doktora psihologije Igora Mikloušića. Nakon dugo vremena odlučila je govoriti na tu temu

Iva Šulentić u kolovozu prošle godine potvrdila je ekskluzivno za tportal da se razvodi nakon tri godine braka te dodala kako je to njezino prvo, ali i posljednje obraćanje javnosti na tu temu.

'Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću', rekla nam je tada.

Sada je ipak nešto rekla o tome.

'Informacija o razvodu i jest dospjela u medije i mislim da je ta razina informacije sasvim dovoljna. Svjesna sam posla koji radim i interesa javnosti koji on nosi sa sobom, ali ključ je svega u poštovanju i zadržavanju nečega isključivo za sebe. Ne bih to ni nazvala skrivanjem. Privatne se stvari s razlogom se zovu privatne. Ako se i dijele, dijele se s izrazito uskim krugom ljudi, a mediji se ne ubrajaju u taj spektar, zar ne?' ispričala je za Story.

Na pitanje doživljava li razvod kao osobni poraz, odgovorila je:

'Mislim da svatko bilo kakav prekid odnosa doživljava na svoj način i na to ima pravo. To je iznimno teška odluka za dvoje ljudi i mislim da poraz može biti jedina riječ kojom bi se opisao razvod. Uz mnogo drugih.'