sretan rođendan

Iva Šulentić: 'Godine donose iskustvo, a ne samo bore'

15.05.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Omiljena televizijska i radijska voditeljica Iva Šulentić danas slavi. Tek su joj 34 godine, a iza sebe ima brojne uspjehe. Dan joj je počeo radno, s brojnim obavezama, ali začinit će ga, otkrila je za tportal, putovanjem u Opatiju u društvu supruga, doktora psihologije Igora Mikloušića

'Ponedjeljak je, kao i svaki drugi, samo što mi danas malo više zvoni telefon. Zaista imam predivnu obitelj i prijatelje i lijepo je kada te se netko sjeti. Dan ću provesti dijelom radno, a poslijepodne sa suprugom idem u Opatiju', ispričala je uvijek pozitivna i nasmijana Iva.

Tridesete su joj donijele zadovoljstvo na svim stranama života, a od godina koje slijede, bora i starenja ne strahuje.

'Godine donose iskustvo, a ne samo bore. Za sada se sve nekako lijepo slaže pa se trudim iskoristiti tu pozitivu i ne strahovati od budućnosti. Samo neka je zdravlja svima nama', poručila je lijepa voditeljica.

Iva ne može izdvojiti neki rođendan koji se posebno pamti jer su joj svi ostali u lijepom sjećanju.

'Svake godine mi je lijepo jer sam okružena obitelji, prijateljima i baš nekako volim taj svoj dan. Mnogi ljudi s godinama prestaju slaviti svoje rođendane, ali ja se ne dam, baš ih jako volim i slavit ću ih dok god mi sve svjećice stanu na tortu', kaže uz smijeh.