kakva ljepotica

Iva Šarić ponosno pokazala trbuščić u 37. tjednu trudnoće, a pratitelji joj tepaju da blista

21.03.2021 u 11:30

Bionic
Reading

Manekenka koja čeka dijete s Dinamovim nogometašem Brunom Petkovićem trebala bi roditi na ljeto, a očekuju sina. Na njezinom Instagram profilu poavila se prva fotografija Ive Šarić u trudničkom izdanju

Iva Šarić je pozirala nakon posjeta frizeru u dugoj uskoj crnoj haljini u kojoj se savršeno isticao trudnički trbuh. U hashtagovima je otkrila kako je u 37. tjednu trudnoće. Slijevali su se i komplimenti na njezin izgled pa su mnogi ustanovili kako naprosto sjaji. Objavu nisu propustile prokomentirati ni brojne osobe iz domaćeg javnog života - Monika Sablić, Iva Radić, Arija Rizvić, Adriana Đurđević, Jelena Lešić, Ivana Vida, Lana Pavić.

Da će ona i nogometaš Bruno Petković postati roditelji doznalo se nedavno, a iz braka s nogometašem Jerkom Lekom Iva ima dva sina, 8-godišnjeg Carlosa i Leona kojem je šest godina. Podsjetimo, Iva i Jerko svoju su vezu započeli 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine.

Iva je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima i navodno je i on blagoslovio njezinu vezu s Petkovićem. - U interesu djece uvijek ćemo biti u dobrim odnosima. To će nas cijeli život povezivati', izjavila je Iva svojedobno.

Prije nekoliko dana, nakon senzacionalnog prolaska Dinama u četvrtfinale Europa lige objavila Instagram story na kojem je označila Brunu Petkovića i dodala emotikone srca. Na videu se mogao vidjeti i jedan od njezinih sinova kako slavi Dinamovu pobjedu. Mankenka i nogometaš neko su vrijeme svoju vezu držali u tajnosti, a prvi su put zajedno viđeni lani u jednom zagrebačkom restoranu.

  • +3
Iva Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Nedavno je Iva objavila fotografiju dekica za bebu koje je birala u jednoj trgovini s dječjom opremom. Teške odluke', napisala je tada. Inače, svoju je djevojku Petković još lani odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova