TAJNA JE OTKRIVENA

Bruno Petković i Iva Šarić ne kriju sreću: Beba stiže krajem ožujka!

26.01.2021 u 13:37

Bionic
Reading

O njihovoj vezi šuška se već mjesecima, no istu ni bivša manekenka ni nogometaš nisu željeli potvrditi. Ipak, svoju sreću više ne mogu kriti, budući da je trudnički trbuščić Ive Šarić sve veći, a njihova prva zajednička beba trebala bi stići za dva mjeseca

Uz fotografije bivše manekenke, 32-godišnje Ive Šarić u visokom stupnju trudnoće, magazin Gloria otkrio je dobro čuvanu tajnu. Lijepa Iva i 26-godišnji Dinamov napadač Bruno Petković ne samo da su u vezi, već bi krajem ožujka trebali dobiti prvo zajedničko dijete.

Iako svoju vezu, otkako se prošle godine o istoj počelo šuškati, nisu željeli do sada potvrditi, trudnoću sakriti više ne mogu, a Iva Šarić trebala bi roditi sina.

Trudnoću je Iva vješto skrivala, objavljujući, očito, na Instagramu fotografije iz doba kada se trudnički trbuh nije nazirao, a na posljednjima snimljenima sa sinovima uz more, vješto ga je sakrila balonerom

Inače, nekadašnja manekenka iza sebe ima brak s nogometašem Jerkom Lekom, za kojeg se udala kada je imala samo 19 godina. U braku su bili od 2012. do 2018. godine i dobili dvojicu sinova - Carlosa i Leona.

  • +3
Iva Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

S druge strane, Bruno Petković iza sebe ima dugogodišnju vezu s manekenkom Teom Slavicom, s kojom je prekinuo u listopadu 2019. godine.