UŽIVA S PRIJATELJICAMA

Iva Majoli pohvalila se vitkom linijom u bikiniju, evo što joj je poručila Monika Seleš

04.08.2022 u 23:19

Bionic
Reading

Sa dvije prijateljice naša proslavljena tenisačica Iva Majoli uživa na Jadranu, a, kako je otkrila na fotografiji, posljednja lokacija na kojoj su usidrili brod bio je otok Saplun, istočno od Lastova

Samo komplimente dobila je za posljednju objavu na Instagramu Iva Majoli, nakon što je stavila fotografiju na kojoj sa dvije prijateljice pozira na brodu usidrenom kod Sapluna, nenaseljenom otočiću koji pripada Lastovnjacima.

Tri dame pozirale su u bikinijima, a za ovo ljeto naša proslavljena tenisačica odabrala je dvodijelni kupaći kostim u prelijepoj zelenoj boji, koja dodatno naglašava njezinu preplanulu put.

Osvajačica Grand Slam turnira Roland Garros, koja je tijekom svoje bogate karijere osvojila 9 WTA turnira, 8 pojedinačniih i jedan u paru, uživa u ovom ljetu, a to se jasno vidi i na njoj.

Budući da je za brod na kojem se nalaze zavezana i daska za SUP, možemo pretpostaviti i da se bivša sportašica zasigurno okušala u veslanju na njoj.

  • +3
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Ispod objave odmah se javila još jedna, dobro nam znana sportašica. Riječ je o legendarnoj Moniki Seleš, koja je napisala: 'Voljela bih da sam i ja tamo!' te uz to stavila tri emotikona srca, za svaku po jedno.