OBOŽAVA BRZINE

Ispunio je dječačke snove: Sandi Cenov postao vozač rallyja

01.07.2019 u 16:09

Bionic
Reading

Mnogima poznato da je glazbenik veliki ljubitelj svijeta oktana, motora i automobila. Isprva je samo bio promatrač automobilističkih utrka, a sad se već neko vrijeme Sandi Cenov i sam snalazi u novoj ulozi, rally vozača

'Što više neku stvar radiš, to je više voliš tako da ja imam sigurno par milijuna kilometara napravljenih. Onda sam htio vidjeti koliko to znam za ozbiljno, kad se jako stigne gas', ispirčao je Sandi Cenov za Exkluziv. Vozi se u lijepom društvu, jedne od najboljih domaćih rally vozačica, Lane Sutlović, koja mu je suvozač.

Njihova suradnja dogodila se slučajno. 'Ja sam oduvijek sanjao o tome i oduvijek sam mislio da nema za to dovoljno znanja, hrabrosti i svega.To je za velike dečke sport. Međutim Lana me nagovorila da probam', kaže glazbenik.

Dvojac se sprema pokoriti rally scenu. 'Bio sam jedan od klinaca koji se ganjao od semafora do semafora. Tako da svima koji imaju želju za ganjanjem predlažem da se prijave na rally', ističe glazbenik. Znači li to uz već poznatu odličnu glazbenu još jednu karijeru, ostaje nam za vidjeti.

'Brzina mi je neopisivi adrenalin. Netko bi rekao da sam u to krizi srednjih godina, ali ja se tako ne osjećam', poručio je ranije Sandi.

  • +12
Sandi Cenov Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL