strastveni ljubitelj brzina

Sandi Cenov: 'Netko bi rekao da sam u krizi srednjih godina, ali ja se tako ne osjećam'

27.11.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Mnogobrojni ljubitelji oktana i brzine, došli su na svoje proteklog vikenda na automobilističkoj utrci koja se tradicionalno održava u mjesecu studenom u Svetoj Nedelji. Najveći i najposjećeniji rally show u ovom dijelu Europe nije propustio ni naš poznati pjevač koji je utrku gledao s 8-godišnjim sinom Mikulom. Fotografiju koju je Sandi Cenov objavio nakon rallyja na društvenim mrežama zabrinula je njegove fanove

'Tko mari za blato do koljena kad je jurnjava u pitanju. Rally Santa Domenica' i Subaru odskliz'o u baru', napisao je glazbenik koji pozira kraj automobila s pomalo zabrinutim izrazom lica pa su mnogi, kaže pomislili da je on sletio s tim automobilom. Fotografirao ga je sin Mikula koji je od tate naslijedio ljubav prema svemu što ima kotače. Odmalena je fasciniran Jamesom Bondom i već sad skromno štedi za Astona Martina DB5.

'Sve je u redu, samo smo gledali rally, nisam ja vozio. (smijeh) Do sada sam inače bio sudionik više rallyja automobilističkih poput Ford Focus Cupa na Grobniku, gdje sam doduše bio kao suvozač, a bio sam naravno i na motorističklima', rekao je za tportal Sandi Cenov.

49-godišnji glazbenik, poznati ljubitelj ljubimaca na dva kotača i ponosni vlasnik Harley-Davidsona godinama kao vanjski suradnik piše za specijalizirani časopis za motore.

'Zadnji put sam ludovao na proljeće. Brzina mi je neopisivi adrenalin. Netko bi rekao da sam u to krizi srednjih godina, ali ja se tako ne osjećam', poručuje Sandi.

  • +12
Sandi Cenov Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL