GLUMAČKA AVANTURA

Sandi Cenov na spoju s Olgom Pakalović u 'Čistoj ljubavi'

19.02.2018 u 16:26

Bionic
Reading

Pjevač Sandi Cenov 'odradio' je svoju prvu 'pravu' glumačku ulogu u seriji 'Čista ljubav' gdje glumi tatu malog Pavića s kojim Branka (Olga Pakalović) pristaje otići na spoj

'Od samog početka emitiranja serije 'Čista ljubav' cijela moja obitelj i ja potpuno smo se 'navukli na nju', kaže Sandi koji je u dosadašnjih četrdesetak snimljenih spotova vidio neku vrstu prakse za 'pravu' glumu. 

U 'Čistoj ljubavi' glumi razvedenog, dobrostojećeg veterinara te velikog zavodnika Lovru Pavića, oca Mašinog prijatelja, dječaka Pavića s kojim Branka (Olga Pakalović) odlazi na spoj, na nagovor Goge (Martina Stjepanović). 

  • +10
Predstavljena nova dramska serija Nove TV 'Čista ljubav' Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Podrška mojih klinaca bila je neizmjerna. Tata u 'Čistoj ljubavi'! To je to! Naravno da sam na castingu bio poprilično nesiguran u svoje glumačke sposobnosti, pa sam ekipu zamolio da mi iskreno kažu ako mi ne ide, pa da sve zaboravimo i da se ne brukam bez veze. Međutim, eto prošao sam i dobio ulogu. Na setu je bilo opušteno i svi su u ekipi bili itekako dobrodošla podrška za novopečenog glumca', ispričao je Sandi o svojoj glumačkoj avanturi.

Je li Branka u njoj pala na njegov šarm ili joj je ipak prevladala naklonost prema Blažu (Dado Ćosić) ostaje za vidjeti u novim epizodama serije koja se na Novoj TV prikazuje od ponedjeljka do petka od 20.15 sati. 

U novim nastavcima nastupa i glumac Filip Juričić u ulozi Marcusa, bivšeg Heleninog (Martina Čvek) ljubavnika koji je želi ponovno pridobiti. Jasna (Sanja Vejnović) napokon će se vratiti kući te korak po korak nastaviti sa životom. Emina  (Sementa Rajhard) i Vlado (Marko Petrić) nailazit će na sve više problema u kafiću, a Sonja (Tara Rosandić) će optužiti Ranka da je on natjerao Milana (Saša Anočić) na samoubojstvo.