SKLADAN BRAČNI PAR

Izlazak u dvoje: Sandi Cenov nakon dugo vremena pokazao suprugu

22.11.2018 u 13:10

Bionic
Reading

Specijalna projekcija filma 'Udovice', moderni ženski triler o kriminalu, korupciji i strasti u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema privukao je brojna poznata lica među kojima se zatekao i glazbenik i strastveni motociklist Sandi Cenov. Na projekciju je došao s odabranicom svog srca koja mu je u 12 godina braka, uz svoju bezuvjetnu ljubav i potporu, podarila dvoje djece

Zbog različitih zanimanja par se rijeko može vidjeti skupa, no 49-godišnji Sandi Cenov i njegova 12 godina mlađa supruga Ilina žive skladnim obiteljskim životom. Predana majka, pravnica i blogerica najveća je potpora glazbeniku koji zbog svoje karijere često izbiva iz kuće.

Njihova ljubavna priča okrunjena je brakom prije 12 godina na egzotičnom Baliju, a godinu dana kasnije zavjete su izrekli i kod matičara u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Sandi je, prije nego se oženio, svoju suprugu Ilinu poznavao tek tri mjeseca.

'Udovice' su imale svjetsku premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu gdje su osvojile sve filmske kritičare, a sinoć svoje oduševljenje nisu krili ni sretnici koji su se uvjerili da su žene ponekad znatno hrabrije o muškaraca.

Specijalnu projekciju nisu propustili ni Bianca Matković, Daria Lorenci Flatz, Daniela Trbović, Samir Sećerkadić, Tomo in der Mühlen, Suzy Josipović, Kristina Burja, Matko Knešaurek, Mirna Savić, Dalibor Petko i mnogi drugi.

  • +10
Specijalna projekcija filma 'Udovice' Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar