NEOBIČNI RITUALI

Irina Shayk otkrila koliko se puta dnevno kupa pa sve iznenadila odgovorom

25.07.2018 u 14:35

Bionic
Reading

Slavna ruska manekenka Irina Shayk slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a ona je sada otkrila svoje male beauty tajne. Kazala je tada između ostalog da se kupa čak tri puta u danu i time mnoge iznenadila

Činjenica da se supermodel Irina Shayk tri puta u danu kupa možda će mnoge iznenaditi ali slavna Ruskinja za to ima svoje opravdanje.

'Jednostavno volim kupke i ja sam osoba koja se tri puta dnevno kupa. Uz to sam Ruskinja pa onda okolo moraju biti svijeće, televizija na ruskim programima, hrana i obavezno puno pjene', otkrila je u novom broju magazina Hello Irina te dodala: 'Za mene nema ništa gore nego kada radite i putujete po cijele dane i onda dođete kući i sjednete u skučenu i malu kadu. To jednostavno nije za mene.'

No, lijepa manekenka i partnerica holivudskog glumaca Bradleyja Coopera s kojim dijeli kćerkicu Leu de Seine pritom je otkrila i kako ona uopće ne živi glamuroznim načinom života.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Opisuje sebe kao osobu koja voli biti doma i ne izlaziti puno na razna svečana događanja. Preferira obiteljske večere kod kuće gdje rado poziva i bliske prijatelje.

'Volim doma gledati filmove, ići u kino, opustiti se s prijateljima i jesti sushi. Isto tako volim jesi iz kreveta dok gledam tv', rekla je 32-godišnja ljepotica.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Između ostalog Irina se osvrnula i na svoju zavidnu liniju i kazala kako nikada u životu nije bila na dijeti. 'Ne volim dijete i izgladnjivanja. Osoba sam koja voli uživati u životu. Tijekom svakog putovanja posebno uživam u talijanskoj i španjolskoj kuhinji. Sve je stvar ravnoteže u prehrani i tjelovježbi. Ni ja nisam savršena. Imam celulit, imam groznih dana kada mi ni lice ni frizura ne izgledaju dobro', zaključila je Shayk.