SUPERMODEL

Irina Shayk nakon mnogo godina šutnje otkrila: 'Pratio me osjećaj da sam rođena u pogrešnom tijelu, da sam muško'

29.01.2020 u 14:12

Bionic
Reading

Jedna od najljepših žena svijeta, Ruskinja Irina Shayk u svom novom potpuno iskrenom intervjuu za magazin Vogue prisjetila se tinejdžerskih dana, odrastanja u teškim uvjetima i unutarnje borbe sa seksualnošću i rodnim određenjem

Možda je nekoć mislila da to nikada neće na glas moći izgovoriti, no danas u mnogo transparentnije i otvorenije vrijeme Irina Shayk odvažila se i otvoreno progovorila s čim je vodila borbu u mladosti.

'Pratio me osjećaj da sam rođena u krivom tijelu. Osjećala sam da bih trebala biti muškarac. Ne znam zašto, možda je to povezano s time što je moj otac uvijek htio sina, a nije ga imao', reka je za magazin Vogue.

Lijepa 34-godišnjakinja dodala je da je kasnije analizirala svoje osjećaje i došla do zaključka da je to zapravo bio splet okolnosti.

  • +7
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: AdMedia / Sipa Press / Profimedia

'Kada je moj otac preminuo, ostale smo majka, sestra i ja same. Tada sam prihvatila mušku figuru u kući budući da sam se već i osjećala tako. Rekla sam sama sebi da se od sada ja moram brinuti za obitelj. Isto tako odlučila sam da se nikada neću udavati.'

Zbunjujuće i pomiješane osjećaje i očekivanja oko svog rodnog određenja Irina je osjećala kao 14-godišnjakinja, no danas priznaje da je sretna žena i voli svoju ženstvenost.

'Naravno, kasnije kako je život išao, nadišla sam te osjećaje i shvatila da volim biti žena, no još uvijek se sjećam tog osjećaja', objasnila je.

Osim toga, dotaknula se svog odnosa s bivšim partnerom i ocem svog djeteta Bradleyjem Cooperom ali i ostalih svojih propalih ljubavnih veza. 'Imam jak karakter i uvijek znam što hoću te to i ostvarim. Mislim da se mnogi muškarci toga plaše.'

Na pitanje u kakvom je odnosu danas s Cooperom s kojim je provela četiri godine Irina je kazala: 'Ako je netko izašao iz mog života, onda je to konačna odluka i držim se toga u potpunosti. Odrežem sve konce i kontakte. Možda se ljudi boje takve hladnoće i strogoće'.

sve osim nogometa

Učitavanje...