što joj to znači?

Instagram zavijen u crno: Što se dogodilo s profilom Jennifer Lopez?

24.11.2022 u 10:04

Bionic
Reading

Popularna pjevačica Jennifer Lopez zbunila je sve obožavatelje kada su posjetili njezin profil na Instagramu. Izbrisala je sve svoje prethodne objave i svoju profilnu sliku zamijenila crnom

Društvene mreže popularnih osoba često su meta različitih hakera koji žele preuzeti neke njihove privatne razgovore ili ih ucjenjivati kako bi im poznati uplatili novac da vrate svoje račune na kojima imaju milijune pratitelja. Mnogi obožavatelji pomislili su da se upravo to dogodilo i s profilom Jennifer Lopez jer na njemu se više ne nalazi ništa.

Pjevačica i glumica izbrisala je sve svoje objave na Instagramu, a profilnu sliku zamijenila crnom. Ista stvar napravljena je i na Facebooku, Twitteru i TikToku.

Možda je riječ o hakerskom napadu, ali i o novom projektu kojim Jennifer Lopez želi izvesti nešto posebno za što joj treba pozornost na društvenim mrežama.

Uskoro dolazi i 20. obljetnica od izlaska trećeg studijskog albuma 'This is me… Then'. Album koji je izašao 2002. možda je i najuspješnije njezino djelo jer okuplja najveće hitove poput Jenny from the Block, I'm Glad i Loving You.

Album je objavljen 25. studenog 2002. godine, a to razdoblje njezinog života obilježila je i velika ljubav – Ben Affleck. Prije negoli je album izašao par je objavio da su u ozbiljnoj vezi, a upravo je on poslužio kao glavna inspiracija pjesmama pa mu je posvećen i cijeli album.

Izgleda da je čak 20 godina nakon ljubav prema Benu jednaka. Bez obzira na događaje koji su se dogodili u međuvremenu, on je i dalje njezin glavni izvor sreće i inspiracije.

Neki pak nagađaju da je crnilo društvenih mreža dio projekta s Netflixom u koji se pjevačica uključila 2021. godine, a triler će se zvati 'The Mother'.

Popularna Lopez ima ukupno oko 347 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, a 226 milijuna samo na Instagramu.

  • +8
Vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia