PRATI TRENDOVE

Indira Levak spremno pozirala u 'military' kombinezonu i kaubojkama

08.11.2019 u 15:35

Bionic
Reading

Posljednjih dana vrijeme je skroz nepredvidljivo pa je svakodnevno odijevanje pravi izazov. Pjevačica Indira Levak uskočila je u maslinasti kombinezon koji je prava inspiracija za varljive jesenske dane

Military stil se nikako ne bi mogao nazvati profinjenim i elegantnim, no kontinuirano se provlači kroz modne dekade i uvijek izgleda chic.

Trendseterice ga furaju u nespojivim kombinacijama ženstvenog i frajerskog looka, sa sandalama ili cipelama na petu, a glazbenica Indira Levak je odlučila svoj 'pilotski' kombinezon iskombinirati s rokerskim čizmama u čemu je izgledala vrlo seksi.

Kombinezoni su već neko vrijeme hit među slavnim zaljubljenicama u modu kojima se sviđa i praktična strana ovog odjevnog predmeta jer ste u jednom potezu riješili pitanje stajlinga.

No efektni kombinezoni vrlo uspješno mogu zamijeniti i haljine na crvenom tepihu što su dokazale mnoge slavne trendseterice.

Tako odjevena pjevačica je pazila je na svaki detalj, pa i na novu frizuru, ravno isfenirani bob, koji je uskladila s ostatakom ovog zanimljivog stajlinga.

'Svakome bi trebao biti važan izgled, bez obzira na bio javna osoba ili ne. Ja sam žena koja uvijek voli biti dotjerana. Nikada si ne bih dopustila izaći iz kuće bez frizure i dnevne šminke', izjavila je Indira u jednom ranijem intervjuu.

Popularna pjevačica i bivša članica grupe Colonia, otkrila je jednom prilikom da je u javnosti nikada nećete vidjeti bez šminke.

'Bez šminke sam samo kod kuće i u teretani. To je zbog toga da se mogu uvijek spremno fotografirati s fanovima ako ih sretnem', rekla je tad temperamentna Slavonka.