INOVATIVNA PJEVAČICA

Indira Levak otkrila zanimljiv detalj iz svoga stana: Rustikalni trik koji će svakom domu dati poseban šarm

01.10.2020 u 14:08

Bionic
Reading

Nakon što nam je pokazala svoju raskošnu spavaću sobu koju dijeli sa suprugom Miroslavom Levakom, pjevačica i zaljubljenica u dizajn interijera pohvalila se još jednim detaljem iz svog zagrebačkog doma

Da ima smisla i interesa za dizajn interijera Indira Levak pokazala je kada se prije nekoliko godina bacila u proizvodnju namještaja, koja joj uz pjevačku karijeru jako dobro ide.

Namještajem iz obiteljske proizvodnje Indira je opremila i vlastiti zagrebački dom, u kojem živi sa suprugom Miroslavom Levakom.

Indirinim dom obiluje modernim namještajem, uz nekolicinu rustikalnih dodataka koji ovom stanu daju poseban šarm. Jedan od takvih detalja koji nam je posebno zapeo za oko je stolić u hodniku koji se vidi u pozadini njezine posljednje fotografije na Instagramu.

Pjevačica je smislila originalno rješenje za odlaganje, ali i dekorativno podigla prazan i hladan hodnik. Stol odnosno stalak za šivaču mašinu kakav su nekoć koristile naše bake, Indira je sjajno uklopila u svoj ulazni prostor te ga pretvorila u stolić na kojem se nalaze ukrasne biljke, svijećnjak i ostali detalji koji joj čine dom zanimljivijim.

Ovakav trend u uređenju interijera nije novost, već ga neko vrijeme obožavaju brojni poklanici rustikalnog dizajna.