LJETNA GAŽA

Indira Levak objavila fotku s puta, svu pažnju privukli njezin dekolte i frizura: '6 ujutro, a osmijeh od uha do uha'

13.08.2021 u 09:03

Bionic
Reading

Ljetno popuštanje mjera i koncerti diljem Hrvatske vratili su osmijeh na lice i našoj pjevačici, koja s guštom ponovno odlazi automobilom na kilometrima udaljene destinacije kako bi svojim najvećim obožavateljima otpjevala svoje najveće hitove

Udobno smještena u svom automobilu, dok se vozi na novu gažu, Indira Levak je odlučila snimiti selfie, a iako je bilo tek 6 ujutro, ona je već bila nasmijana.

'6 ujutro, a osmijeh od uha do uha. @lav_gastrobar večeras je lom', napisala je pored fotografije na kojoj pozira u raskopčanoj košulji zanimljivog printa, zbog čega je u prvi plan gotovo dospio njezin dekolte, no osmijeh je ipak ukrao svu pozornost, baš kao i frizura, koja je bila 'na svom mjestu'.

Nasmijana, pogleda ipak sakrivenog iza trendi sunčanih naočala, Indira je najavila svoj dolazak u Crnu Goru, gdje večeras nastupa u Kotoru sa svojim bendom.

A upravo s njima se i uputila na ovaj put, ostavivši svog supruga Miroslava Levaka, koji je inače zadužen za njezine vožnje na gaže, kod kuće. Ipak, iz automobila mu je poslala fotografiju na kojoj navodno spava, a sve kako bi on ne bi brinuo.

Naravno da je i na toj fotografiji sve izokrenula na šalu, ubacivši na sliku i jednog leoparda koji joj prekriva oči.

  • +13
Indira Levak Izvor: ATAImages/PIXSELL / Autor: Antonio Ahel