predah u istri

Indira Levak šalje pozdrave s mora i šali se na svoj račun 'Zgodni turist i turistkinja s ikebanom na glavi'

27.07.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Već vrapci na grani znaju koliko je jaka ljubav naše pjevačice s njezinim suprugom Miroslavom. Bračni par je stigao u svoju istarsku oazu, Fažanu gdje imaju apartmane. Svojim fanovima se javila s plaže duhovitim opisom

Osim zavidne pjevačke karijere Indira Levak jednako je uspješna u dizajniranju i proizvodnji namještaja, a prije dvije godine je sa suprugom Miroslavom uložila je u pet apartmana u Istri i uredila ih s puno stila te se krenula baviti turizmom. Sad imaju i agenciju koja vodi sve poslove oko iznajmljivanja i održavanja apartmana.

Prava je sretnica jer njezin suprug vidi sve njezine potencijale i ohrabruje ju da stvara, radi na onome što joj pričinjava zadovoljstvo, a i donosi rezultate. Jedan od njihovih novih poslovnih pothvata je i otvaranje beach bara koji se nalazi na plaži Martulina u Peroju. Trenutno pune baterije, a pjevačica se javlja s fanovima s plaže uz opis: 'Zgodni turist i turistkinja sa ikebanom na glavi'.

'Ma samo neka ste sretni zajedno...zar je bitna ikebana i sve ostalo', 'Divno je imati tako nekog svog tko te voli i s ikebanom na glavi', 'Najljepši par na estradi', tepaju im Indirini obožavatelji. Uvijek puna dobre energije pjevačica je ranije izjavila kako ne može dugo odmarati jer nije osoba koja može biti na miru i prekriženih ruku.