BB NEMEŠ:

'Imam borbu pred sobom, Marijana me drži na životu'

14.06.2011 u 06:41

Bionic
Reading

Sanari Big Brother kuće i dalje razmišljaju u nedjeljnim nastupima i Antonijinom ispadanju

'Nisam znala da toliko kreštim, sramim se. Smijala sam se sama sebi kako grozno zvučim', kazala je Marijana kojoj nakon ispadanja nedostaje Antonija jer su se jako zbližile dok su pripremale nastup.

Horvat je komentirao da se mogla primijetiti kemija između njih dvije jer su odlično izgledale na pozornici, no svima su ipak najbolje zvučali Lester, Nirmal i Nikola, koji su pjevali pjesmu 'Bomba'.

Soraja je hvalila svoj nastup, ali i ostale, a svi su komentirali da je Antonijino ispadanje iz šoua bilo nepravedno, ali da je netko ipak morao izaći iz kuće.

Nemeš se, kao i obično, fokusirao na sebe i komentirao da je bio jako sretan kad je vidio roditelje u publici i tako dobio dodatnu snagu za borbu.

'Zavrtjelo mi se, nije lako kad si sam protiv svih. Imam borbu pred sobom i u ovoj kući se sve sazna. Saznat ću vrlo brzo što će mi reći, volio bih da moji prijatelji i obitelj budu svjesni da sam ja - ja', rekao je Nemeš Velikom bratu kada ga je pitao kako se osjećao kad je vidio roditelje u publici.

Zaključio je da je opušten bez obzira na sve što ga čeka te da je ovako daleko dogurao zato što je jedno s Marijanom i da ga je ona održala na životu.