ZABORAVLJENI VIDEO

Ima 'ubojite' plesne pokrete: Pogledajte kako kralj Charles pleše breakdance

11.11.2022 u 15:18

Bionic
Reading

Iako bi mnogi opisali Charlesa uštogljenim i zatvorenim, čini se da je princ u mladosti bio spreman za zabavu i plesne izazove. Produkcija serije 'Kruna' oživjela je davno zaboravljeni video princa kako pleše breakdance i podsjetila publiku na opušteniju stranu današnjeg kralja

Iako javnost današnjeg engleskog kralja doživljava pomalo uštogljenim, izgleda da Charles krije iznenađujuće talente. Peta sezona serije 'Kruna' otkrila je jedan detalj iz prinčevog života koji nije bio poznat široj javnosti. Charles ima ubojite plesne pokrete!

U jednoj od epizoda postoji scena s plesnim podijem na kojem se svira hip-hop singl 'Don't Sweat the Technique' i dva muškarca plešu breakdance. Gomila se okupila oko njih, uključujući i princa Charlesa Dominica Westa, koji zabavljeno promatra plesače u svom ozbiljnom odijelu na dvostruko kopčanje.

Tada se dogodila magija koja je inspirirana stvarnim događajem - Charles postaje glavni plesač na plesnom podiju!

Stvarni događaj dogodio se 1985. kada je princ Charles sudjelovao na okupljanju 'Youth Meets Industry' te su mladi pokazivali princu svoje plesno umijeće. Nakon što su ga pozvali da im se pridruži, Charles je pristao i pokazao svoje plesne trikove.

Mladi princ isprva izgleda kao da mu je neugodno, no brzo je prihvatio izazov i pokazao svoju opuštenu simpatičnu stranu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Zna da će izgledati smiješno, ali mogli ste vidjeti da Charles ima određenu natjecateljsku crtu, posebno kada je riječ o sportu. Bio je prilično hrabar skijaš i jahao je. Fizički je vrlo hrabar i to se moglo vidjeti u trenutku kada je u klubu i traže ga da pleše s tim briljantnim plesačima. Sviđa mi se taj trenutak. Mislio sam da to govori puno o njemu', zaključio je Dominic West, glumac koji u seriji tumači engleskog kralja.

'Proveli smo dosta vremena s Polly učeći ples koji on izvodi na YouTubeu, što je izvanredno. Naučio sam cijelu plesnu točku', dodao je glumac koji je rado približio publici opušteniju stranu Charlesa.

  • +10
Premijera pete sezone serije 'Kruna' Izvor: Profimedia / Autor: NILS JORGENSEN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA