VEĆ IH JE NOSILA

Skromna princeza: Kate Middleton stajling u trendi nijansi zaokružila je efektnim naušnicama jeftinijima od 50 kuna

03.11.2022 u 18:13

Bionic
Reading

Princeza od Walesa Kate Middleton modna je ikona koju obožavaju zaljubljenice u modu ne samo u njezinoj Velikoj Britaniji

Zaljubljenicima u modu dobro je poznat tzv. Kate efekt, odnosno to da sve što odjene lijepa supruga princa Williama vrlo brzo postane predmet žudnje mnogih fashionistica.

Niti ne sumnjamo kako bi se sličan scenarij mogao dogoditi i s komadom nakita po pristupačnoj cijeni kojim je s puno stila zaokružila besprijekorno izdanje u bež nijansi.

Ljubiteljica modne reciklaže ponovno je pokazala svoj nenadmašni osjećaj za modu i izvukla iz svoje kolekcije nakita u kojem ima doista impresivnih primjeraka, predivne naušnice čija je cijena oko 6 dolara, odnosno nevjerojatnih oko 47 kuna!

  • +28
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Princeza od Walesa prilikom posjeta The Streetu, središtu zajednice koje ugošćuje lokalne organizacije za rast i razvoj svojih usluga u Scarboroughu, upravo se odlučila za te naušnice po svima pristupačnoj cijeni.

Riječ je o svima dobro poznatom brendu trendi modnih dodataka po vrlo prihvatljivim cijenama koje si mogu priuštiti i oni sa skromnijim džepom.

Iako su ove naušnice trenutno rasprodane, oni koji bi poželjeli rekreirati Katein stajling mogu ostaviti svoj e-mail kako bi među prvima saznali kada će ovaj komad nakita biti ponovno na zalihama.

Inače, Kate je dobro poznata po tome što ponovno nosi svoje najdraže komade iz svoje kraljevske garderobe, a ponekad prolaze godine između nošenja. Dakako, ni naušnice koje rado nosi također nisu iznimka. Nosila ih je u nekoliko navrata tijekom proteklih nekoliko godina. Nakon što ih je prvi puta imala tijekom posjeta Irskoj 2020., stajliš majka troje djece ih je nosila i tijekom videopoziva i poruka na društvenim mrežama 2020. i 2021., kao i na utakmici ragbija šest nacija između Engleske i Walesa na stadionu Twickenham u veljači 2022. .

Treba spomenuti i da je Kateina odjeća u Scarboroughu uključivala je i druge reciklirane komade: DeMellier torbicu i cipele Celia Ralpha Laurena

Kate i princ William, oboje 40-godišnjaci, također su prilikom ovog posjeta nosili i crvene makove. Mak se koristi od 1921. godine u spomen na pripadnike vojske koji su poginuli u ratovima. Crveni cvijet najviše se povezuje s Ujedinjenim kraljevstvom i zemljama Commonwealtha na Dan sjećanja 11. studenoga.