NE IDE JOJ...

Omiljena kraljičina snaha odličnu haljinu uništila lošim stajlingom

11.11.2022 u 11:43

Bionic
Reading

Nakon smrti kraljice Elizabete II, njezina omiljena snaha dobila je značajniju ulogu na dvoru pa posljednjih tjedana marljivo obavlja brojne angažmane. Ovoga tjedna posjetila je dobrotvornu organizaciju Brainwave u Somersetu i pritom osvanula u kožnoj haljini jednog od najpopularnijih brendova današnjice

Zahvaljujući damama poput španjolske kraljice Letizie ili jordanske kraljice Ranie, odjevni komadi od kože postali su sastavnim dijelom kraljevskog kodeksa odijevanja, no iako se u njima još nije imala priliku ugledati Kate Middleton, jedna druga dama s britanskog dvora nije im uspjela odoljeti.

Sophia, vojvotkinja od Wessexa Izvor: Profimedia / Autor: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Supruga princa Edwarda, poznata kao najomiljenija snaha kraljice Elizabete II, na novom kraljevskom angažmanu osvanula je u uskoj, kožnoj haljini bez rukava s detaljem pojasa, čija je kopča otkrila da je riječ o kreaciji s potpisom modne kuće Loewe - hit brenda današnjice pod kreativnom palicom dizajnera JW Andersona.

Nju je kombinirala s uskom vestom u boji burgundca, istaknuvši ju i nakitom, dok se po pitanju obuće opredijelila za smeđe gležnjače od brušene kože s dodatkom visoke potpetice.

Njezin odabir komada za stiliziranje haljine od kože, međutim, ljubitelji kraljevske mode nisu najbolje dočekali, o čemu dovoljno svjedoče komentari njezina stajlinga na popularnom Instagram profilu Royal Fashion Police.