KATE HUDSON

Ima troje djece s tri partnera, brak joj nikad nije bio 'napet', a u 46. ostvarila je svoj san

27.05.2024 u 05:43

Bionic
Reading

Nakon što se dokazala u Hollywoodu, glumica Kate Hudson odlučila je ostvariti svoj san, zaplivavši u glazbenim vodama. Iako piše pjesme od 19. godine, tek ju je pandemija koronavirusa natjerala da snimi album jer je znala da će zažaliti ako to ne napravi

'Jednom mi je netko, kada sam bila u ranim 30-ima, rekao: 'Gotovo je, prošlo je. Ne možeš ti to, prestara si.' To me malo uznemirilo. Nije mi bilo do toga da budem pjevačica, već da napišem glazbu. To mi je odjekivalo u glavi, a onda sam rekla: 'Je*i se. Nitko mi neće govoriti što da radim!''

Kate Hudson pisala je pjesme, no nije imala hrabrosti podijeliti svoje najintimnije trenutke sa svijetom. Ipak, pandemija koronavirusa i lockdown učinili su svoje. Shvatila je da će, ako ne snimi album, zažaliti zbog toga. Gostujući 2022. kod Jimmyja Fallona, najavila ga je, a on je sada napokon ugledao svjetlo dana.

Rezultat je album 'Glorious', objavljen 17. svibnja i prepun različitih glazbenih stilova, a većina od 12 pjesama, napisanih u razdoblju od dva tjedna, ispituju sve vrste odnosa, od romantičnih do platonskih i roditeljskih.

  • +3
Kate Hudson Izvor: EPA / Autor: EDUARDO LIMA

Satisfakcija

'Pišem pjesme od devetnaeste godine, ali ih još nikome nisam pokazala. Tijekom lockdowna zbog korone shvatila sam da se ne želim dovesti u situaciju da jednoga dana žalim zbog toga što se nikada nisam okušala kao glazbenica. Zato sam snimila album. Nemam nikakva očekivanja, ne mislim da ću s njim postati rock zvijezda. Dovoljna mi je satisfakcija to što sam ga snimila i objavila. A ako se nekom svidi moja glazba, tim bolje', rekla je Hudson iskreno.

Priznala je i da se njezin pristup glazbi razlikuje od pristupa glumi.

'Za mene je to značilo odluku, ako to već namjeravam učiniti, da ću se posvetiti procesu stvaranja', kazala je glumica i dodala: 'Nema ništa polovično u mom odnosu s glazbom. Nikad nisam bila više kreativna.'

Glazba je, baš kao i gluma, nešto s čime je Hudson okružena od rođenja. Njezin otac Bill Hudson, član nekada popularnog obiteljskog benda The Hudson Brothers, i sam je bio glazbenik. No u njihovom slučaju riječ je samo o genetici jer je Bill nju, njezinu majku Goldie Hawn i tri godine starijeg brata Olivera ostavio kada je imala samo 18 mjeseci.

Izvor: Društvene mreže

S ocem nikada nije izgradila odnos

‘Imam divnu obitelj, imam predivnu majku, imam očuha koji se iskazao i odigrao izuzetno važnu ulogu te zbog kojeg znamo što znači imati oca u kojeg se možeš pouzdati, no to ne mijenja činjenicu da nismo poznavali našeg tatu. Ljudi nekad trebaju čuti da nisu sami u toj situaciji’, izjavila je svojedobno Hudson, jasno dajući do znanja da s ocem nikada nije izgradila dobar odnos.

Svojim pravim ocem smatra glumca Kurta Russella, s kojim je Goldie Hawn u vezi od Valentinova 1983., a iako se do danas nisu vjenčali, mnogi ih smatraju jednim od najdugovječnijih i najskladnijih holivudskih parova.

šašavo, ali cool

Kate Hudson s kćerkicom otišla na tržnicu u outfitu kakav nitko nije očekivao

Pogledaj galeriju

Ipak, geni su geni, pa se Kate podjednako zaljubila u glumu i glazbu. Majka ju je kao 11-godišnjakinju odvela na audiciju za ulogu u televizijskoj seriji s komičarom Howiejem Mandelom. Iako je dobila ulogu, Hawn je odlučila u ime svoje kćeri odbiti je i to joj je prešutjela. Imala je za nju druge planove, nadala se da će upisati fakultet, zbog čega joj je priznala to tek godinama kasnije.

Majčinu želju nije ispunila

Želju joj nije ispunila, odlučivši krenuti stopama majke i očuha. Ipak, kao 17-godišnjakinja i sama je odbila ulogu u filmu ‘Bijeg iz Los Angelesa’, a razlog je bio jednostavan - u njemu je glumio Russell, pa Kate nije željela da joj profesionalni put bude povezan s njim i da je se gleda samo kao njegovu kćer. Iako je film postigao veliki uspjeh, zbog toga nikada nije zažalila jer je željela uspjeti sama.

U svom je naumu i uspjela dvije godine kasnije, kada je dobila ulogu u malom nezavisnom filmu ‘Desert Blue’, a 1999. glumila je u romantičnoj komediji ‘200 cigareta’. Bila je riječ o niskobudžetnom filmu bez, u to vrijeme, ijedne velike zvijezde, no postigao je veliki uspjeh. Uz nju, u njemu su glumili Ben i Casey Affleck, a to je bilo dovoljno da zapne za oko onima kojima je trebala.

'DUCK FACE'

[FOTO] Godine odlazaka 'pod nož' učinile su svoje; Goldie Hawn izgleda neprepoznatljivo, a ne pomaže ni glupiranje

Pogledaj galeriju

Ubrzo je stigla i ponuda redatelja Camerona Crowea za ulogu groupie djevojke Penny Lane u filmu ‘Korak do slave’, a koliko je njezina gluma bila dobra, govori i to da je nagrađena Zlatnim globusom za sporednu glumicu, ali i nominacija za Oscara.

Brak s Robinsonom

Taj film za nju je bio važan i na privatnom planu jer je na jednoj od zabava nakon premijere upoznala Chrisa Robinsona, pjevača i frontmena grupe The Black Crows. U vezu s njim upustila se bez puno premišljanja i nekoliko dana kasnije već su živjeli zajedno, a ni godinu dana poslije vjenčao ih je indijanski šaman iz plemena Ute u kući njezine majke u Coloradu.

Ta kuća za nju je imala posebno značenje jer su u njoj živjeli nakon što se majka razvela od Billa Hudsona.

Na poslovnom planu krenuli su usponi i padovi. Iako je dobila ponudu da glumi Mary Jane Watson u ‘Spider-Manu’, odabrala je ratnu dramu ‘Četiri pera’ s Heathom Ledgerom, koja se pokazala pravim fijaskom. No tuga zbog lošeg odabira nije dugo trajala jer tada je stigao film koji joj je zapečatio sudbinu.

Napokon na vrhu

Snimila je prvi od nekoliko filmova s Matthewom McConaugheyjem, a riječ je o romantičnoj komediji ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’. Njih dvoje savršeno su funkcionirali i imali nevjerojatnu kemiju. Ova uloga postavila ju je na sam vrh najtraženijih holivudskih glumica, a onda je stigla njezina uloga života - 7. siječnja 2004. rodila je sina Rydera Russella Robinsona.

Film 'Kako se riješiti frajera u 10 dana' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Iako je njezin brak izgledao idilično, ni dvije godine kasnije Hudson je šokirala javnost objavom da se razvode. Ipak, za razliku od mnogih propalih brakova, oni su iz njega izašli kao prijatelji i to su ostali do danas te zajedno slave sve važne datume za njihovu obitelj, a posljednji su put zajedno viđeni na proslavi mature svog sina.

Unatoč nevjerojatnom uspjehu, rođenje djeteta stavilo je sve u drugi plan, pa je donijela odluku da neće snimati više od filma godišnje. Ljubavnu sreću nakratko je pronašla s glumcem Owenom Wilsonom, s kojim je glumila 2006. u romantičnoj komediji ’Svakog gosta tri dana dosta’. Prekinuli su nakon godinu dana, da bi se 2008. pomirili. Druga sreća trajala je tek šest mjeseci, nakon čega su shvatili da nisu suđeni jedno drugome.

I dok je Wilson patio za glumicom, ona se skrasila uz komičara Daxa Sheparda, s kojim je provela tek tri mjeseca, a ništa dulje nije trajala ni ljubav sa slavnim biciklistom, pobjednikom Tour de Francea, Lanceom Armstrongom.

Nova ljubav, ali i dijete

Potom je u njezin život nakratko ušetao bivši zaručnik Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, a onda ju je osvojio frontmen grupe Muse, Matthew Bellamy. Njih dvoje upoznali su se 2010. na poznatom festivalu Coachella, a već dva mjeseca kasnije bila je trudna.

‘Isprva sam bila šokirana, sve mi se učinilo previše brzo, no onda sam pomislila da će ova veza biti jako zanimljiva. Znala sam da je on dovoljno snažan muškarac da se može nositi s time. Sve se u vezi mijenja kad čekate dijete. I vi se mijenjate, sve je drukčije, i životni prioriteti, i vaše tijelo... No on je bio uz mene i znala sam da nisam pogriješila’, priznala je svojedobno Hudson.

PONOSNA MAMA BLISTA

Nema sumnje, Kate Hudson izgleda senzacionalno, ali pažnju je ipak ukrao njezin zgodni 18-godišnji sin

Pogledaj galeriju

Iako ju je Bellamy zaprosio te je ona rekla ‘da’, nakon rođenja sina Binghama Hawna ta je priča prestala biti aktualna. Ona se pravdala time da papir nije nešto što joj je važno.

Odrastanje u nekonvencionalnoj obitelji

‘Odrasla sam u nekonvencionalnoj obitelji, moji roditelji nisu u braku. Dijelom se želim vjenčati, a dijelom smatram da je to samo formalnost koja ne utječe na to kako ćemo si organizirati život i hoćemo li biti sretni zajedno.’

I dok su joj majka i očuh prebrodili sve uspone i padove, ona i Bellamy nekoliko mjeseci nakon rođenja sina krenuli su svatko svojim putem. I s njim je ostala, ponajviše zbog sina, u dobrim odnosima te su nekoliko puta čak i zajedno ljetovali, ali i slavili važne datume.

Nakon još jedne kratke veze s pjevačem Nickom Jonasom, u travnju 2017. pronašla je svoju srodnu dušu - glazbenika Dannyja Fujikawu. Njih dvoje bili su prijatelji cijelo desetljeće, a onda su jednoga dana, kao u ljubavnom romanu, shvatili da između njih postoji nešto više.

‘Tog smo dana otvorili svoja srca jedan drugome i shvatili da oboje osjećamo toliko duboku ljubav da je to čudesno’, priznala je kasnije Hudson. U travnju 2018. stigla je i najljepša vijest - ponovno je bila trudna, a 2. listopada na svijet je stigla djevojčica Rani Rose.

Planove o braku pomrsila im je korona

’S njim se stalno osjećam prekrasnom i voljenom. I kad se posvađamo, a to se neizbježno događa u svakoj vezi, naša ljubav ne postaje ništa manje snažna. Uvijek se osjećam sigurno i zaštićeno od svih nevolja’, rekla je za magazin People, otkrivši da ju je u rujnu 2021. Fujikawa zaprosio, no do danas nisu ozakonili vezu. Planove im je pomrsila pandemija koronavirusa.

‘Još uvijek nisam isplanirala vjenčanje. Stalno idem naprijed-nazad i pitam se želim li veliko vjenčanje. Sretni smo zajedno, stoga to nije nešto što trebam. Već sam to napravila. Imam troje djece s tri partnera, a vjenčanje i nije neka zlatna karta. Još uvijek ne znamo ni gdje bismo se vjenčali, no pretpostavljam da će se to dogoditi.’

kakva ekipa

Kate Hudson se ludo zabavljala na koncertu Brucea Springsteena i to u posebnom društvu

Pogledaj galeriju

Do danas je Hudson snimila više od 40 filmova i serija, a uz to vodi svoj modni brend Fabletics te se može pohvaliti s više od 20 dućana diljem Amerike. Osim toga, napisala je dvije knjige u kojima daje savjete o zdravom odnosu prema vlastitom tijelu, s majkom radi na brendu Soho Jeans, a sa svjetski priznatim stručnjakom Ianom Cutlerom pokrenula je proizvodnju votke King St.

Unatoč brojnim obvezama, i danas je prvenstveno majka te je iznimno povezana sa svoje troje djece, čak i danas, kada se najstariji Ryder odselio od kuće i otišao studirati u New York. S bivšim partnerima brine se o sinovima, a o svoj djeci podjednako se njezin partner Danny.

'Jako smo povezani i jako smo bliski. Ljubav može promijeniti oblik. Zanimljivo je to da kad imate tu modernu obitelj, imate toliko ljubavi za svu djecu. Ono što je jedinstveno u mojoj šarenoj obitelji je to što djeca zapravo vole taj osjećaj velike obitelji.'

sve osim nogometa

Učitavanje...