BEZ DLAKE NA JEZIKU

Ima tek 11 godina, a ovom je izjavom kći Nives Celzijus ušutkala sve zločeste komentatore

04.09.2018 u 21:22

Bionic
Reading

Iako možda ne djeluje tako, no i pjevačicu i spisateljicu, Nives Celzijus, ponekad zasmetaju ružni i zločesti komentari koje svakodnevno sluša na svoj račun, stoga se u posljednjoj objavi na društvenim mrežama osvrnula upravo na to, ali i otkrila što o svemu misli njezina kći Taisha

Na svom Instagram profilu Nives Celzijus ima više od 262 tisuće sljedbenika, koji pomno prate svaku njezinu objavu. Stoga ni ne čudi, kada je tolika brojka u pitanju, da svi i ne odobravaju ono što radi niti što objavljuje.

U posljednje vrijeme Nives sve češće odgovara bezobraznim komentatorima, što se njima pretjerano i ne sviđa.

Vjezbom protiv dosadne kise 😊 #morningstretch #samoprirodno #dobromijutro

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Tako su je napali zbog fotografije na kojoj vježba i pokazuje koliko je savitljiva, doslovce je vrijeđajući za celulit na njezinu tijelu. Iako im je u nekoliko riječi objasnila što misli o njihovim komentarima, čini se kako su je pojedini ipak 'zapekli'.

Nives je tako objavila novu fotografiju, ovoga puta u bijeloj haljini koja je sakrila sve njezine obline, a ispod je napisala i otkrila nešto poprilično zanimljivo.

'Meni kad netko kaže da me baš i ne voli, zavlada šok i nevjerica. Kaže meni onda moja Taisha: 'Pa znaš mama, ne vole baš svi ni sarmu, domaće kobasice, hobotnicu ispod peke, Ragusa čokoladu. Neki ljudi jednostavno nemaju dobrog ukusa'.'

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL