PONOVNO IZAZIVA

Nives Celzijus izbezumila obožavatelje svojim dekolteom

29.08.2018 u 19:40

Bionic
Reading

Da se Nives Celzijus voli hvaliti dubokim dekolteom i nije neka tajna, međutim najnovijom fotografijom na kojoj pozira u vrlo seksepilnoj haljini, pjevačica je obožavatelje bacila u trans

'Dekolte za deset,vrh si i veliki pozz ljubim te’, ‘Sisa ti je najbolja’, ‘Prva liga’, ‘Grudi su ti nevjerojatne’, ‘Kakva Kelly Brook’, ‘Bomba si’, ‘Mljekara’, samo su neki od brojnih komentara ispod posljednje objave Nives Celzijus na društvenim mrežama.

Izazovna pjevačica, poznata po svojim bujnim oblinama koje rijetko koga ostavljaju ravnodušnim, ovoga je puta uskočila u izuzetno otvorenu haljinu koja je u prvi plan stavila duboki dekolte. Ispod objave, zanosna Nives objavila je i poruku kojom daje do znanja da je osobe prepune samopouzdanjem ne mogu privući.

‘Meni kad netko kaže da je najbolji, osim što se podsjetim da je skromnost i u 21. stoljeću ipak vrlina, pomislim da mi želi podvaliti neku gadariju...Kad mi kaže da nije baš nešto, e to već budi zanimanje...’, poručila je poznata brineta koju su ovoga puta fanovi usporedili s američkom glumicom Kelly Brook.

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL