OBITELJSKI TRENUTAK

Ima li što slađe? Anja Alavanja objavila fotografiju sa svojom bebom koja rastapa srca

11.05.2021 u 19:03

Bionic
Reading

Sredinom travnja jedna od omiljenijih domaćih voditeljica i njezin partner, ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac postali su roditelji. Uz njezina dva sina Jakova i Ivora i Jakova koje je dobila u braku s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem, u njihov je dom stigao još jedan dječak kojemu je par nadjenuo ime Dan. Svako toliko svojim pratiteljima pokaže koliko uživa sa svojom bebicom

Dječak je na svijet stigao 15. travnja na Svetom Duhu, a ponosna mama Anja Alavanja Romac ne prestaje objavljivati neodoljive fotografije.

Na najnovijoj fotografiji pozira sa svojim sinčićem koji spava s nasmijanim licem. 'Neki zabavni snovi', opisala ju je mnogima omiljena voditeljica. S obzirom na to da joj je to treće dijete, nije joj bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Kako je ranije izjavila, njezini sinovi osmogodišnji Jakov i petogodišnji Ivor sada imaju važnu ulogu starije braće te joj pomažu koliko god mogu.

Anja je trudnoću podnijela odlično, udebljala se tek desetak kilograma, što je malo, u odnosu na prethodne dvije trudnoće, kada je dobila dvadeset, a do samog kraja je i vodila i uređivala emisiju 'Zdravo je znati' koja se emitira na HRT-u subotom ujutro. Sudeći prema fotografijama, kilogrami su se istopili i već je vratila svoju super liniju. Inače, voditeljica pazi na prehranu te se posvećuje opuštanju i mentalnom treningu.

  • +3
Anja Alavanja Romac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL