uskoro stiže sin

Anja Alavanja Romac nabacila novu fotografiju na kojoj pokazuje trudnički trbuščić i našalila se na temu poziranja

10.04.2021 u 19:04

Bionic
Reading

Mnoge dame bilježe brojne trenutke trudnoće kako bi sačuvale uspomenu na to nezaboravno razdoblje u obiteljskom foto albumu te se žele svojim prijateljima na društvenim mrežama pokazati u najljepšem svjetlu. Među njima je i jedna od naših omiljenijih voditeljica

Nedavno je Anja Alavanja pokazala fotografiju na kojoj ponosno ističe trudnički trbuščić kada je napisala 'Sakrij se, Nessie' aludirajući time na čudovište iz jezera. Brojni prijatelji na Instagramu gdje je fotografiju objavila nagradili su je komplimentima da je jedna od najljepših trudnica.

'Joj, poludjet ćeš kad se vidiš na fotkama. 'Ma namjesti ću se nekako drukčije'', opisala je najnoviji prizor iz dana svoje treće trudnoće. Voditeljica zabavlja svoje obožavatelje i prijatelje svojim objavama i baš uživa u iščekivanju bebe sa svojim partnerom ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem u kojeg se zaljubila nakon razvoda od Željka Romca ekonomiste, agronoma i gitariste, s kojim ima sinove Jakova i Ivora.

Anja, koja trenutno na HTV-u uređuje i vodi emisiju 'Zdravo je znati' nedavno je otkrila čime ju je osvojio sadašnji partner. Rekla je da su to ljudske osobine koje se u skladu s njezinom listom životnih vrijednosti, a to su lakoća življenja s njim, vedrina, optimizam i neiscrpna energija, prisutnost i pouzdanost.

  • +3
Anja Alavanja Romac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL