SVI SU GLEDALI U NJIH

Idris Elba i njegova prekrasna supruga zablistali na crvenom tepihu

09.08.2022 u 08:37

Bionic
Reading

Glumac Idris Elba pojavio se u New Yorku na premijeri svog novog filma 'Zvijer', a sa sobom je poveo suprugu Sabrinu Dhowre. Svi pogledi bili su uprti u 32-godišnju ljepoticu

Iako se rijetko pojavljuju pred fotoreporterima, kada to učine, ne prolaze nezamijećeno. Britanski glumac Idris Elba stigao je sinoć na premijeru svog novog filma u New Yorku, a sa sobom je poveo neodoljivu Sabrinu Dhwore.

Par je zabljesnuo u elegantnim izdanjima u Muzeju suvremene umjetnosti na Manhattanu, a jutro nakon svi mediji posebno hvale Sabrinin modni odabir.

Idris Elba i Sabrina Dhowre Izvor: Profimedia / Autor: Jason Szenes / UPI / Profimedia

Bivša manekenka, danas glumica odabrala je crnu cut-out haljinu koja ove sezone doživljava svoj procvat te je nose brojne slavne dame. Riječ je o modelu haljine koji naglašava sve ono najbolje od figure, a zbog svojih proreza na strateškim mjestima dodatno daje na seksipilu. Idrisova supruga odabrala je klasičan model u crnoj boji s dugim rukavima, dok je glumac stigao o svijetlom odijelu.

Inače, par je u braku tri godine, a Sabrina je Idrisova treća supruga. Prije nje bio je četiri godine u braku s vizažisticom Hanne Norgaard, a potom godinu dana s Sonyom Nicole Hamlin.