NJIHOVA TAJNA

Idris Elba i njegova lijepa supruga Sabrina progovorili o braku: 'Nije uvijek lako, sve je to jedna velika avantura ali imamo jedno pravilo kojeg se uvijek držimo'

20.05.2022 u 20:17

Bionic
Reading

U novom intervjuu o svom je bračnom i ljubavnom životu govorio glumac, muzičar i producent Idris Elba, a pridružila mu se i supruga Sabrina s kojom je u braku tri godine. Iako se sjajno slažu, imaju trenutke kada je izazovno, a evo kako se nose s time i što im pomaže prebroditi probleme

Svaki brak ima svoje uspone i padove, a to dobro znaju supružnici Elba. Britanski glumac Idris Elba govorio je u novom intervjuu o svom intimnom životu sa suprugom Sabrinom s kojom se vjenčao 2019. nakon tri godine veze.

'Tu su naravno svakodnevne svađe, ali život ide dalje. Mislim da je zaista važno nikad ne gubiti iz vida da je to putovanje. Kada plivate, ne dižete pogled da brojite kilometre, samo zato što se umorite vrlo brzo. S brakom je isto tako. Nije uvijek lako ali to je jedna velika avantura. Volim godišnjice, ali ne želim brojati godine', rekao je 49-godišnjak kojem je ovo treći brak.

Idris Elba i Sabrina Elba Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U intervjuu je sudjelovala i njegova odabranica Sabrina koja je objasnila da je na početku bilo jako izazovno dijeliti poslovnu i privatnu okolinu s istom osobom ali na koncu su uspjeli pronaći balans u svemu.

'Imamo jedno pravilo kojeg se uvijek držimo. Ne volim odlaziti na spavanje ljuta i mislim da je takav i moj suprug. Uvijek pokušamo izgladiti stvari prije počinka', rekla je zgodna manekenka i glumica.

Kada je najteže, ovaj par pokušava zaboraviti na probleme humorom.

'Biti djetinjast i humorističan uvijek pomaže. Ja proizvodim smiješne zvukove, a Sabrina voli šašavi ples', objasnio je Elba.