TRENUTAK ISTINE

Iako je udana, voli da je muškarci pipkaju

31.12.2008 u 09:03

Bionic
Reading

Dvadesetsedmogodišnja Ana iz Buja otkrila je da je poželjela da joj suprug Aleksandar umre kako bi ostala udovica te da voli kada je muškarci u kafiću u kojem radi pipkaju

Ana Visintin iz Buja bila je prva natjecateljica sinoćnje emisije 'Trenutak istine'. Dvadesetsedmogodišnja konobarica završila je srednju trgovačko-tekstilnu školu. Zanimljivost iz Anina života je ta da ima 17 godina starijeg supruga s kojim ima jedno dijete.

Na samom početku, Ana je otkrila da je dopuštala da je gosti kafića u kojem radi i čija je vlasnica pipkaju, a rekla je i da svog supruga Aleksandra smatra čudakom, da je slab sa živcima te da često misli da se udala za pogrešnog čovjeka. U nizu 'sočnih' detalja iz Anina života saznali smo i da ju je suprug s djetetom izbacio iz kuće te da se pomalo boji njegove nagle naravi. Kako je sama rekla, što je stariji, to je luđi. Otkrila je i da je suprug Aleksandar jako loš u krevetu, kao i da nije dovoljno izdržljiv. Galamu u studiju izazvao je Anin potvrdan odgovor na pitanje je li ikada poželjela da njezin suprug umre kako bi postala udovica.

Na sljedećem škakljivom pitanju koje je glasilo 'je li se ikad u kafiću seksala s ljubavnikom', njezina je prijateljica pritisnula gumb kojim se pitanje poništava. Zamjensko pitanje i pitanje na kojem je Ana lagala i otišla kući praznih džepova glasilo je je li nezasitna u seksu.