u svemu se super snalazi

I Vanna je pokazala kako sudjeluje u berbi u Dalmaciji, a vješta je i sa strojem za preradu maslina

31.10.2022 u 13:46

Bionic
Reading

Vrijeme je branja maslina koje su se nekad brale mnogo kasnije nego danas, kada su berbe počinjale početkom studenog, nakon blagdana Svih svetih. Ove godine Instagram već od početka listopada vrvi od fotografija naših poznatih koji se hvale fotografijama iz maslinika, bilo svojih ili tuđih i toga kako su bili vrijedni

Ivana Vrdoljak Vanna je brala masline na Braču. Omiljena domaća glazbenica s uspješnom karijerom koja traje više od 30 godina pozirala je s rukavicama, sunčanim naočalama i šeširićem na glavi, u kratkim rukavima, opasana grabljicama i torbom u koju je stavljala ubrane plodove.

Palo je još nekoliko fotografija iz berbe, ali i video na kojem ju se može vidjeti kako spretno barata strojem za preradu maslina. Imala je i 'publiku' koja joj je zapljeskala nakon uspješno obavljenog posla. Inače, obitelj Vrdoljak već godinama ljetuje na tom dalmatinskom otoku.

Pjevačka diva je ranije izjavila da su joj ispušni ventili su šetnja psa ili kad uređuje svoj vrt. Inače, svoj vječno mladoliki izgled i sjajnu liniju u 50-ima održava vježbanjem i pravilnom prehranom. Voli kuhati i voli jesti, i zato se, priznala je, često odriče i onoga što voli, te tako pazi na kilograme.

  • +3
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX