odlično izgleda

Ona kao da ne stari: Vanna se pokazala u mladenačkom izdanju i pobrala komplimente poznatih dama

12.07.2022 u 13:46

Bionic
Reading

Pjevačica je prošlog mjeseca održala koncert u Areni Zagreb i tako obilježila 30 godina svoje uspješne glazbene karijere. Osim svojim vanserijskim vokalom i pjesmama pažnju je uvijek privlačila i modnim izdanjima

Ivana Vrdoljak Vanna ljubiteljica je kraćih modela haljina, osobito u toplijem dijelu godine, kad se one i najviše nose. Mnoge dame odvažile su se uskočiti u kratke haljine, a naša glazbena diva na novoj fotografiji objavljenoj na Instagramu pozirala je u traper haljinici u kojoj izgleda kao djevojčica.

Mladenački outfit oduševio je njezine pratitelje ali i brojne poznate kolegice. Nina Badrić je odmah poručila joj je da 'prezgodna', a emotikone su ostavile Bojana Gregorić Vejzović i Barbara Kolar.

Inače, Vanna je nedavno izjavila da bi se da joj posao nije izlaziti pred publiku trudila oko izgleda 'jer je svakoj ženi draže kad izgleda maksimalno dobro u okviru svojih mogućnosti tj. unutar nekih danih gabarita'.

'Pazim na prehranu, redovito vježbam, ali ne u teretani nego kod kuće, njegujem se i to je otprilike to. Nisam pobornik plastične ljepote i vrlo očitih estetskih operacija, čak ni ekstenzije u kosi skoro pa ne podnosim', priznala je pjevačica u razgovoru za Avaz.

  • +3
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL