sretna i zadovoljna

Vanna u neuobičajenom izdanju: 'Ne treba se doživljavati preozbiljno, zar ne?'

29.09.2022 u 11:48

Bionic
Reading

Naša glazbena diva Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna početkom mjeseca proslavila je svoj 52. rođendan, što je pomalo teško za povjerovati jer godine nisu ostavile nimalo traga na njezinom izgledu i figuri. A komplimenata na račun mladolikosti ne nedostaje pri svakoj novoj objavi na Instagramu

Jedna od najvećih zvijezda domaće scene, zbog svog sofisticiranog imidža i suzdržanog garda koji je posve drugačiji od imidža ostatka estradnog miljea, mnogima odaje sliku hladne i nedostupne zvijezde.

S najnovijom objavom pokazala je svoju opuštenu, vrckavu stranu. 'Ne treba se doživljavati preozbiljno, zar ne? Kao ni moje poziranje', opisala je video u kojem se dobro raspoložena namješta pred kamerom u 'sportivo' izdanju što je i ovog puta oduševilo njezine sljedbenike.

'Prezgodna si. Uvijek svoja, posebna i drugačija', 'Empatična zvijezdo naša', 'Ma uvijek mi budi tako vesela volim tu tvoju pozitivu koju imaš. Toliko si puna pozitivne energije koju prenosiš i jednostavno je nemoguće pored tebe biti loše volje', laskaju joj brojni fanovi.

Za scenu i nastupe uvijek je birala ženstvene odjevne kombinacije, a omiljene kreacije su joj one mini kroja. Naime, Vanna je svojih aduta očito i sama svjesna jer većinom bira odjevne komade koji otkrivaju noge. Inače, prije nekoliko mjeseci održala veliki koncert u Areni Zagreb kojim je proslavila 30 godina karijere.

  • +4
Vanna u DeLight kaputima Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar