neka i to vidimo

I taj 'misterij' je riješen, Dino Rađa pokazao trećeg Grašinog kuma: 'Šime je ovi prvi s liva'

22.02.2022 u 15:13

Bionic
Reading

Danima se pisalo o tome da Petar Grašo ima tri kuma. Uz slovenskog ugostitelja Tomaža Kavčića, bio je to proslavljeni košarkaš, a on je pak danas svima otkrio tko je treći vjenčani kum i objasnio sve o njemu

'Šime je ovi prvi s liva. Svi znaju za mladence i dva kuma i kumu. Preko trećeg se olako prišlo jer ga nitko ne zna. E pa nije baš tako. Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susid i unuk jednog od osnivača Hajduka, po kojemu ima isto ime i naravno prezime', piše Dino Rađa i u nastavku objave nastavlja:

'Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivati u javnosti, a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za za.ebanciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina. Taj se u životu nije iznervira osin ako dirneš u Hajduka ili, još gore, ako ne daj Bože kažeš da je LeBron bolji od Jordana', stoji na kraju objave proslavljenog košarkaša.

Podsjetimo, Petar i Hana vjenčali su se ovog vikenda u Splitu, a o njihovoj svadbi se još uvijek govori. Mladenci su poslije održane ceremonije s uzvanicima nastavili slaviti u poznatom restoranu, u kojem je, sudeći po objavama koje uzvanici objavljuju na društvenim mrežama, vladala odlična atmosfera.

  • +12
Petar Grašo i Hana Huljić s uzvanicima stigli u restoran Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL