ZNAJU KAKO UŽIVATI

Viktorija i Dino Rađa ponovno su na putu, a znamo i za koju su se destinaciju sada odlučili

30.11.2021 u 08:46

Bionic
Reading

Zbog pandemije koronavirusa i pojavljivanja novih sojeva, mnogi su ljudi diljem svijeta odustali iz straha od putovanja, no ne i naš poznati par, Viktorija i Dino Rađa. Nakon puta u Ameriku, a potom i njezinog boravka u Rimu s prijateljicom, supružnici Rađa otputovali su u španjolsku prijestolnicu

Kada je riječ o putovanjima, Viktorija i Dino Rađa nisu dugo mirovali. Nakon što su u rujnu otputovali u Boston, bili potpora Toniju Kukoču prilikom ulaska u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, a potom se opustili i dobro zabavili u Las Vegasu, listopad je Viktorija iskoristila da s prijateljicom 'pobjegne' na par dana u Rim.

Prije dva tjedna Dino Rađa se pohvalio fotografijom iz Barcelone, gdje se družio s našim glumcima Tarikom Filipovićem i Lukom Perošem, a sada je sa svojom lijepom suprugom još jednom posjetio Španjolsku. Ovoga im je puta destinacija bila sama španjolska prijestolnica - Madrid.

Da su krenuli na put pohvalila se Viktorija Rađa na svom Instagram Storyju, gdje je prvo objavila fotografiju na kojoj ona i Dino sa zaštitnim maskama za lice snimaju selfie u avionu, a potom je noćnom fotografijom iz zraka, prilikom slijetanja, otkrila da stižu u Madrid.

Vjerujemo da ćemo u narednim danima, barem putem fotografija, i svi mi moći uživati u ljepotama Madrida.

  • +4
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL