NAKON POTPISANOG UGOVORA

I Šibenik dočekao svog Vatrenog: Zgodni Duje Ćaleta-Car ne odvaja se od djevojke Adriane

20.07.2018 u 20:21

Bionic
Reading

Iako je, nakon završetka službenog dočeka Vatrenih u Zagrebu, Duje Ćaleta-Car pohitao prvo Dubrovnik, odakle je njegova djevojka Adriana Đurđević, nakon što je potpisao ugovor s Marseilleom, šibenski nogometaš došao je u rodni grad, koji mu je priredio doček kakvog zaslužuje

Zahvaljujući izvrsnom plasmanu Hrvatske na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu i srebrnoj medalji oko vrata, naši nogometaši potpisuju ugovore života s novim ili starim klubovima.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Priliku je dobio i Šibenčanin Duje Ćaleta-Car, koji je prvi od svojih suigrača potpisao ugovor i to s francuskim Marseilleom, a nakon toga požurio je u rodni grad, gdje mu je napokon priređen doček.

Naime, nakon što je u Zagrebu održan senzacionalan doček naših Vatrenih, Duje je, umjesto u Krešimirov grad, otišao u Dubrovnik, odakle je njegova djevojka Adriana Đurđević.

  • +16
Doček Duje Ćaleta-Cara u Šibeniku Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

A atraktivna Adriana nije se niti danas odvajala od svog dragog, te je na službeni doček u Šibenik stigla modno usklađena sa svojim dečkom. Oboje su imali traperice, ona uske i visokog struka, te crne službene dresove naše reprezentacije, s Dujinim brojem 15.