LJEPŠA STRANA NOGOMETA

Supruge i djevojke Vatrenih okupirale Moskvu: Na povijesnu utakmicu stigla i Rakitićeva Raquel

15.07.2018 u 10:57

Bionic
Reading

U Moskvu još od petka navečer pristižu zrakoplovi s hrvatskim navijačima, a među njima našle su se supruge i djevojke, kao i obitelji naših Vatrenih, koje su do sada reprezentaciju bodrili uz televizijske ekrane. U rusku prijestolnicu stigla je konačno i Raqeul Mauri, supruga Ivana Rakitića, kojoj društvo prava sestra Irene s dečkom

Vatrena navijačica Franka Batelić uživa u Moskvi, koju jako dobro poznaje budući da njezin izabranik, Vedran Ćorluka za tamošnji Lokomotiv igra još od 2012. Vesela Franka ne krije koliko uživa u posebnoj atmosferi i povijesnom uspjehu za hrvatski nogomet i sport općenito. Da je ova godina za mladi par zaista posebna, dokazuje i to što nakon nastupa na Eurosongu, povijesnog finala, njih za nekoliko dana čeka i izgovaranje sudbonosnog da.

Москва в ❤️ #bigthingsahead

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Ivan Strinić ove sezone seli u Milano, a s njim i supruga Ivana te djeca Marta i Petar. Ni Ivana nije propustila najvažniju utakmicu, a u Moskvi dane krati druženjem sa suprugama ostalih nogometaša. Bračni par Strinić ove je godine proslavio petu godišnjicu braka, ali i desetu godišnjicu ljubavi, a večeras će imati još jedna veliki razlog za slavlje.

Preseljenje u Milano, Ivani Strinić sigurno će biti lakše jer će joj u pomoć priskočiti Josipa Perišić, koja je dobro upoznata s talijanskom prijestolnicom mode, budući da njezin suprug, Omišanin Ivan Perišić dres milanskog Intera nosi zadnje tri sezone.

Josipa Perišić u Rusiji boravi sa sinom Leonardom i kćerkicom Manuelom, koji nakon završetka utakmica s djecom ostalih naših reprezentativaca redovito caruju nogometnim travnjakom.

Red square❤️ #beautiful

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@joop8)

Podršku u finalu Svjetskog prvenstva Marcelu Brozoviću došli su dati supruga Silvija, kćerkica Aurora i otac Ivan. Silvija i Marcelo Brozović svoju su četverogodišnju vezu ozakonili intimnom ceremonijom na Badnjak 2016. godine. Na svijet je ubrzo stigla malena Aurora, koja je nedavno proslavila prvi rođendan, a njezinim se fotografijama naš sjajni nogometaš rado hvali na svom profilu na Instagramu.

U Moskvu je konačno stigla i lijepa Rakitićeva supruga Raquel Mauri, kojoj društvo pravi sestra Irene. 'Uvijek s tobom, moj živote', napisala je Raquel uz fotografiju na kojoj pozira dan uoči povijesne utakmice s Francuskom uz svog supruga. Raquel će, ne sumnjamo, biti najglasnija Rakitićeva podrška s tribina. Par je u braku od 2013. godine, a danas imaju dvije djevojčice - Altheu i Adaru.

Not stop 🛑 @irene_maury @marquezlopezalberto

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Utakmice Hrvatske redovito u Rusiji prati i bivša misica Ivana Vida, supruga najvećeg 'bećara' u reprezentaciju, Domagoja Vide, a njihov sin David, mala viralna zvijezda, svojim razigranim ponašanjem nakon utakmica oduševljava milijune diljem svijeta.

Svak u svom filmu 💆🏻‍♀️☀️

Objavu dijeli 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida)

Plavokosa ljepotica Dina Dragija, djevojka je našeg Tina Jedvaja i najveća mu je podrška u Rusiji. Dan uoči utakmice objavila je fotografiju sa svojim izabranikom, ali i podijelila emotivnu poruku strankinje koju je ljubav dovela u Hrvatsku.

Izabel Kovačić zadnjih mjesec dana sporadično objavljuje fotografije na društvenim mrežama, ali zato ne propušta utakmice i s tribina bodri Vatrene.

🇷🇺

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

U Moskvu je uoči utakmice s Engleskom stigla i Dubrovkinja Adriana Đurđević s prijateljicama, a dojmove iz ruske prijestolnice redovito dijeli na Instagramu. Tijekom finala uz nju će biti i sestra Adriana, koja je također stigla u Moskvu.

NAJGLASNIJA POTPORA

Najljepša podrška s tribina: Ovo su dame koje su osvojile srca naših nogometaša

Pogledaj galeriju