PRIJE SVEGA LJUBAV

Odande si odakle ti je žena: Duje Ćaleta-Car, umjesto u Bilice, zbog djevojke požurio u Dubrovnik

18.07.2018 u 12:43

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i bivši igrač Red Bull Salzburga koji je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odigrao svoj prvi službeni nastup za našu reprezentaciju, nakon velikog dočeka na glavnom zagrebačkom trgu požurio je svojoj djevojci Adriani Đurđević u zagrljaj. Umjesto u Bilice, odakle je Duje Ćaleta-Car, najmlađi nogometni reprezentativac otišao je u njezin rodni grad

Nakon spektakularnog dočeka prekjučer u Zagrebu reprezentativci su se uputili kućama. Jučer su dočekani u svojim gradovima, Karlovcu, Donjem Miholjcu, Varaždinu, Splitu i Zadru, a Duje Ćaleta-Car će tek doći doma. Najprije je otputovao u Dubrovnik, odakle je njegova djevojka Adriana Đurđević.

Svoju vezu su počeli prošle godine, a ljubav između 21-nogometaša i šest godina starije pravnice cvate svakim danom sve više. To pokazuju i njihove objave na društvenim mrežama, a u zadnjoj se vidi kako Duje trenutno uživa s nećakinjama svoje drage, kćerima Adrianine sestre Antonele.

Talentiranog 21-godišnjeg stopera iz Bilica u petak će u mjestu kojem je odrastao dočekati obitelj, prijatelji i mještani. Na igralištu u Stublju svirat će glazba, za sve koji dođu dočekati Duju već se hladi besplatno pivo, a organizirat će i roštilj, piše Šibenski portal.

Već nekoliko dana na ulazu u Bilice postavljen je jumbo plakat s njegovim likom, uz poruku 'Bilice se ponose tobom'.

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot