Neki su već na skijanju

I ove godine sezonu otvorili Dalmatinci: Splitska glumica uživa na snijegu u najdražem društvu

28.12.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Zagreb se još nije zabijelio, ali zato je u susjednoj Sloveniji već neko vrijeme pravi zimski ugođaj. Ondje sa svojim dečkima, suprugom i sinom te kućnim ljubimcima već nekoliko dana uživa Ana Maras Harmander koja ne propušta odlazak na zimovanje

Ana Maras Harmander se još 2016. godine odvažila na svoje prvo skijanje. Svoje umijeće na snijegu tada je kratko komentirala anegdotom: 'Moj instruktor skijanja zove me ludom Ruskinjom. Ne znam zašto', našalila se glumica. Od tada svake godine gušta u toj aktivnosti.

Da energičnoj i veseloj Splićanki izvrsnih glumačkih sposobnosti ni ondje nikad ne nedostaje dobrog raspoloženja, vidi se na brojnim fotografijama koje je pokazala svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

'Otkrili smo nordijsko skijanje i opčinjeni smo. Pogotovo ovo noćno. Ipak je pola obitelji sa sjevera. Trenuci kad cijela obitelj uči nešto ispočetka su za pamćenje i duboko urezane uspomene. Što bi rekli, neprocjenjivo', opisala je jednu od fotografija nastalih u Kranjskoj Gori.

Obitelj Harmender na snijegu je proslavila i Božić. Pozirali su sa svojim kućnim ljubimcima. Glumica je ranije izjavila da voli putovati zato da se poželi vratiti, da bude nanovo zahvalna, da ne uzima stvari zdravo za gotovo. Putovanja su joj, rekla je, inspiracija za njezin posao jer upoznaje nove kulture i ljude.

  • +3
Ana Maras Harmander Izvor: Cropix / Autor: Maja Jurovic / CROPIX