uživa u lijepom vremenu

I ona je na moru: Donna Vekić nakon Slavonije na Kvarneru skuplja energiju za nove turnire

26.05.2020 u 14:41

Bionic
Reading

Vrijeme izolacije je iza nas. I dok je to razdoblje na mnoge utjecao loše našoj tenisačici je došao poput godišnjeg odmora jer se nakon dugo vremena mogla posvetiti sebi i novim vještinama. Bila je u Slavoniji kod obitelji, a sad vrijeme provodi uz more

Po prvi put od svoje 10. godine Donna Vekić je bila nekoliko tjedana zaredom na istom mjestu, bez putovanja i turnira. U karantenskim tjednima je počela učiti francuski jezik, družila se sa svojom obitelji, vježbala i vrijeme kratila kuhajući u čemu se, pohvalila se, specijalizirala u pripravi deserta. Nakon Osijeka baterije puni u Opatiji gdje, sudeći po fotografijama istinski gušta.

View this post on Instagram

Weekend mood ☀️🍒🍹

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Inače, proslavljena tenisačica koju osim velikih uspjeha krasi entuzijazam i karizma, okupila je igrače i pokrenula humanitarni sportski događaj 'Hrvatska i tenis protiv COVID-19' koji će se održati 4 do 7. lipnja u njezinom gradu gdje će biti domaćin turnira skupa sa svojom obitelji. Financijska sredstva od tog hepeninga bit će donirana projektu hrvatskih znanstvenika na istraživanju virusa i pronalaženju cjepiva i lijeka, a Donna se tome, izjavila je, posebno veseli.

View this post on Instagram

Sun sea and coffee 😊🌞🌊☕️👌🏻

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

'Nikada nisam mislila da je cijeli svijet moj i da mi nitko ne može ništa, mislim da uvijek stojim čvrsto na zemlji i svjesna toga da ima mjesta za napredak, a to me motivira. Najteži trenuci su mi bili kada sam imala 18, 19 godina i nije mi sve išlo onako kako sam ja to zamislila', otkrila je ranije za tportal.