zadovoljna sportašica

Uživa u Osijeku: Donna Vekić pokazala je svog najdražeg muškarca

14.05.2020 u 14:47

Bionic
Reading

Hrvatska teniska Fed Cup reprezentacija prije nekoliko dana okupila se u Zagrebu, a naše tenisačice među kojima je i Donna Vekić nakon dva mjeseca pauze vratile su se treninzima. Dane provedene u Hrvatskoj provela je u Osijeku s obitelji, a ovih dana proslavila je rođendan svog brata Brune

Osječka tenisačica izjavila je da je sretna što je ponovno na treninzima, jer je posljednjih tjedana mogla samo raditi kondiciju bez tenisa. To joj je bilo najduže razdoblje bez treninga otkako se bavi tenisom. Sretna je i što je mogla proslaviti bratov rođendan budući da joj se inače se zbog karijere profesionalne tenisačice život često svodi na teren, avion i hotel.

Donna je pokazala kako je bratu priredila iznenađenje s tortom i svjećicama. Zagrljena s njim pozirala je na fotografiji koju je pokazala na Instagramu te mu i tim putem čestitala rođendan. Svoj profil na toj društvenoj mreži, ispričala nam je nedavno, vodi sama.

'Ne razmišljam previše o tome što ću objaviti, sve je dosta spontano i ovisi o mom raspoloženju. Nekada prođe i tjedan dana da ništa ne objavim jer se možda ne osjećam baš najbolje ili sam toliko zauzeta treninzima da i ne stignem. Ali sam jako sretna kada objavim neku vježbu ili treniram i dobijem odgovor da sam baš ja motivirala nekoga da bude aktivan i počne vježbati', rekla je za tportal.