ZANOSNA VELŠANKA

Svu pažnju opet je privukla lijepa Catherine Zeta-Jones u dramatičnoj haljini stvorenoj za crveni tepih

07.02.2023 u 09:43

  • +9

Catherine Zeta-Jones

Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer i Kathryn Newton prošetali su crvenim tepihom kao glavne zvijezde filma 'Ant-Man i Wasp: Kvantumania, ali svu pažnju privukla je Catherine Zeta-Jones u haljini leopard uzorka

'Ant-Man i Wasp: Kvantumania' još je jedan filmski spektakl iz pera Marvela za koji se vjeruje da će postati ogroman kino hit. Film je sinoć doživio premijeru u Regency Westwood Theatreu u Los Angelesu, a uoči početka tradicionalno su crvenim tepihom prošetale glavne zvijezde.

Radi se o uistinu zavidnoj glumačkoj postavi u kojoj su Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer i Kathryn Newton koja je dobila ulogu sada odrasle Scottove kćeri Cassie.

Osim glavnih glumaca filma, pažnju je plijenila uvijek veličanstvena 53-godišnja Catherine Zeta-Jones koja je došla kao pratnja 25 godina starijem suprugu Michaelu Douglasu, a s njima je bio i 22-godišnji sin Dylan Michael Douglas.

  • +35
Premijera filma Ant-Man i Wasp: Kvantumania Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Catherine je odjenula upečatljivu haljinu širokog kroja s leopard uzorkom kojom je plijenila pažnju. Njezinu senzacionalnu haljinu potpisuje Carolina Herrera, a dio je kolekcije Pre Fall 2023. Haljina je izrađena od jacquard tkanine leopard uzorka, ima dekolte bez naramenica i pričvršćenu gornju suknju iznad skulpturirane haljine koja prati liniju tijela, a dolazi s paprenom cijenom od šest tisuća eura.

Catherine Zeta-Jones radi punom parom, a trenutno je možemo gledati u Netflixovoj seriji 'Wednesday' i Disneyjevoj 'National Treasure' pa atraktivnu Velšanku u posljednje vrijeme sve češće viđamo i na crvenim tepisima, najčešće u pratnji 25 godina starijeg supruga.

  • +2
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia