KREĆE LJUTI BOJ

Hulahup i sevdalinke u polufinalu Supertalenta

31.10.2011 u 11:03

Bionic
Reading

U nedjelju je žiri Supertalenta preostalih 130 kandidata sveo na 50 polufinalista

Prva je pred žiri stala mađioničarska obitelj Perec, koja je, usprkos odustajanju sina, prošla dalje. Malo potom Kristijan Kardum oduševio je žiri hulahupom, dok je Ivan Sep zaslužio prolaz imitirajući Michaela Jacksona. U polufinalu će mu konkurencija biti i Vladan Bergamo.

Od raspjevanih natjecateljica dalje su prošle Marina Bular, koja je bila znatno sigurnija nego u audicijskom nastupu, te Vedrana Osap, koja je prolaz zaslužila otpjevavši sevdalinku.

Za razliku od raspjevanih cura, muški vokali ostali su kratkih rukava te nitko nije prošao dalje, iako je Kristijan Stepinac ostavio Ninu bez daha.

Od plesača se najupornijim pokazao Endi Schrotter, koji je iz trećeg pokušaja stigao do supertalentiranog polufinala. S njim je prošao dalje i solo latinoplesač Juraj Bjelac

Od grupno rasplesanih, u polufinalu ćemo vidjeti Plesne punktove Zagreb, grupu koja je uz prolaz dobila i pohvalu za raznolikost i zanimljivost koreografija. Konkurencija će im biti i Koprivnička plesna skupina, koja je zaslužila prolaz koreografijom 'Leptiri'. Svojim suvremenim plesom oduševila je žiri i dobila prolaznicu.